Laikraksta «Ventas Balss» trešdienas numura ziņās par VID medībām skaistumkopšanas nozarē, gāzes sprādzienā cietušās mājas sapulci un sporta aktualitātēm.

AKTUĀLI

 

Ķeras klāt skaistumkopšanas biznesam

Valsts ieņēmumu dienests (VID) vērsis pastiprinātu uzmanību skaistumkopšanas saloniem un frizētavām, aicinot tos divu mēnešu laikā legalizēt savu darbību un sakārtot attiecības ar darbiniekiem. Ventspilnieki šos pūliņus min par veltīgiem un prognozē, ka daļa pakalpojumu aizies ēnā.

 

Sapulcē spriež par eksplozijas sekām

Emocionālā gaisotnē tika aizvadīta gāzes eksplozijā cietušās deviņstāvu mājas iedzīvotāju kopsapulce, kurā runāja par sprādziena seku novēršanu un darbu apmaksāšanu.

 

VID vēršas tiesā pret būvfirmu

Uz apsūdzēto sola par nodokļu nemaksāšanu lielā apmērā nonācis kādas pazīstamas Ventspils celtniecības kompānijas vadītājs.

 

Diskutēja par māju apsaimniekošanu

Lai gan Ventspils novada Užavā nav daudz ievērojamu problēmu, kas jārisina, tomēr ir dažādas nelielas ķibeles. Tostarp daudzdzīvokļu māju apsaimniekošana, par ko iedzīvotāju sapulcē izvērtās plašāka diskusija.

SPORTS

VTO šokē un turpina cīņu par medaļām

Latvijas čempionāta telpu futbolā pusfinālā iekļuvuši VTO futbolisti, kas ceturtdaļfināla sērijā līdz divām uzvarām pieveica regulārās sezonas trešo spēcīgāko komandu – RTU.

Reiss iestūrē augstākajā līgā

Latvijas komandu čempionātā novusā par 1. līgas čempioni kļuvusi Ventspils reisa vienība, un nākamajā sezonā tā varēs spēlēt augstākajā līgā.

 

Volejbolisti sāk ar negaidītu zaudējumu

Nacionālās līgas izslēgšanas mačus VK Ventspils spēlētāji sākuši ar negaidītu zaudējumu – viņi savā laukumā ar 1:3 piekāpās komandai LSPA/Stopiņi. Pusfinālā iekļūs tā komanda, kas uzvarēs divos mačos.

VIEDOKLIS

Līga Gabrāne,

laikraksta «Ventas Balss» redaktores vietniece

Noķert pavasari

Astronomiskais pavasaris šogad iestāšoties 21. martā plkst. 00:45, bet grūti nepamanīt, ka daudzējādā ziņā tas jau ir iestājies. Vai vispār mēs spējam noķert to brīdi, kad tas iestājas? Laikam jau katrs pa savam to atklājam – gan darbos, gan izjūtās; tāda visiem viena brīža nemaz nav.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: