Laikraksta «Ventas Balss» ceturtdienas numura ziņās par aizraušanos, kas noved cietumā, skolēnu izdomātām spēlēm un citām aktualitātēm pilsētā un novadā.

AKTUĀLI

 

Aizraušanās ar azartspēlēm noved cietumā

Gandrīz pieci gadi cietumā piespriesti kādam ventspilniekam, kurš ar svešu norēķinu karti internetā uzspēlējis pokeru.

 

Skolēni izdomā spēles

Tradicionālajā vides izziņas spēļu konkursā Iepazīsti vidi Ventspils skolēni pētīja videi draudzīgu ceļošanu. Skolu konkursa noslēgumā noskaidroti uzvarētāji.

 

Suns – ne tikai draugs, arī dziedinātājs

Lebrons prot rādīt dažādus trikus – spēlēt bumbu, līst caur auduma tuneli, izpildīt komandas, pazīst savu burtiņu. Viņš ir laimīgs, ja viņu paijā un bužina kažociņu. Kopā ar savu saimnieci Sintiju Lebrons gatavojas kļūt par pirmo kanisterapijas komandu Ventspilī.

Lattelecom pārdod īpašumu

12. martā bija paredzēta Lattelecom īpašuma Platajā ielā 8, Ventspilī, izsole. Veikals un klientu apkalpošanas centrs jau pavisam drīz pārcelsies uz citām telpām.

 

Jaunie gūst darba pieredzi

Tiem jauniešiem, kuriem ir grūtības iesaistīties darba tirgū, atbalstu sniedz jauniešu garantijas pasākumi, kurus īsteno Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA). Šogad, pateicoties šim atbalstam, Ventspilī un novadā darbu atraduši jau aptuveni desmit jauno darbinieku.

 

Mūziķi pilnveido skatuves prasmes

Divas dienas dziedātāji, kā arī pūšaminstrumentu un sitaminstrumentu spēles audzēkņi pulcējas meistarklasēs, ko vada pieredzējuši mūziķi.

Pašiem sava lelle Baiba

Latviešu etnogrāfiskā lelle Baiba tagad rotājas arī ar Ventspils tautastērpu un ceļos uz ārzemēm.

SPORTS

Pļavas skola – labākā arī Latvijā

1. pamatskolas audzēkņi ar uzvaru atgriezušies no Latvijas skolu sacensībām Veiklo stafetes un tagad jau gatavojas pārstāvēt valsti plašā pasākumā Igaunijā.

 

INTERVIJA

 

Likums: dzīvot bez ļaunuma

Apbrīnojams ir piltenieces LŪCIJAS KRŪTAINES dzīvesspars, pacietība un kārtības izjūta. Daudzi viņu ievērojuši Pagastu svētkos, kur Lūcijas tante gadu no gada nenogurstoši stāvēja pie plīts, lai piedāvātu svētku apmeklētājiem gardas pankūkas. Tādos daudzumos viņa vairs pankūkas necep, tomēr joprojām savos 86 gados atrod veidus, kā citus iepriecināt un būt noderīgai.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: