Laikraksta «Ventas Balss» ceturtdienas ziņās par sniegpulkstenīšu dobi, kas taps Reņķu dārzā, «Jūras akmentiņu» panākumiem un somiņu zagļiem.

AKTUĀLI

 

Nāc ar savu sniegpulksteni

Sestdien Ventspilī, Reņķu dārzā, notiks vēl nebijis pasākums – sniegpulkstenīšu stādīšanas talka, kurā piedalīties aicināts ikviens iedzīvotājs.

 

Jūras akmentiņiem panākumi konkursā

Ventspils popstudijas Jūras akmentiņi dalībnieki sīvā konkurencē guvuši atzīstamus panākumus Latvijas jauno izpildītāju konkursā Nāc sadziedāt 2015.

 

Pensionāres un Ūdekas dati nesakrīt

Pensionāre Larisa Krasavina ir pārliecināta, ka ar viņas ūdensskaitītāju viss nav kārtībā, tādēļ viņai tagad ir jāmaksā par ūdeni, kuru viņa it kā nav patērējusi.

 

Tiesā somiņas izrāvējus

Uz apsūdzēto sola vakar sēdās divi recidīvisti, kas šoreiz tiesāti par sievietes aplaupīšanu uz ielas. Turklāt viens no viņiem apzadzis arī savu miesīgo māti.

 

Turpina uzstādīt soliņus ar atzveltnēm

Pilsētā jābūt soliņiem ar atzveltnēm – tā joprojām uzskata Ventspils pašvaldība un turpina savu laiku nokalpojušo soliņu nomaiņu. Jauni soliņi šogad gaidāmi vairākās pilsētas vietās.

 

Iespēja satikt amatu meistarus

Marta izskaņā ikvienam interesentam būs iespēja iemēģināt roku paaudzēs mantotu amatu noslēpumos.

 

Apliecina pedagoga izcilību

Par Ekselences balvas titulu šogad cīnījās arī divas Ventspils fizikas skolotājas – 4. vidusskolas pedagoģe Jana Andersone un 6. vsk. skolotāja Olga Ozoliņa.

 

SPORTS

 

Iepazīsties – pilsētas basketbols!

Jau šo sestdien kļūs zināmi Ventspils basketbola čempionāta medaļu ieguvēji, tāpēc steidzam iepazīstināt ar vēl vienu šīs sezonas dalībnieku – komandu Bērzi Plus.

 

VIEDOKLIS

 

Pēteris Neimanis

laikraksta "Ventas Balss" žurnālists

 

Savs puķu dārzs

Sestdien ventspilnieki aicināti piedalīties kādā patiesi jaukā akcijā, stādot Reņķa dārzā sniegpulkstenītes, tādējādi kopīgiem spēkiem paveicot nelielu pavasara brīnumu – izveidot skaistu ziedu dārzu. Droši vien tas nav nekas superoriģināls, bet tikai no mums būs atkarīgs, par cik īpašu kļūs šis pasākums.

 

 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: