Laikraksta “Ventas Balss” otrdienas numura ziņas: atskats uz Zvaigžņu spēli, ziņas par avārijām pilsētā, jauniešu kūtrumu dziedāt korī un kādas senas ēkas iespēju atdzimt.

AKTUĀLI

 

Bērnu pilsētiņā nolūst koks

Pagājušās svētdienas vēja brāzmās Bērnu pilsētiņā nogāzās liela priede. Par laimi, tas notika rīta agrumā, kad parkā nav apmeklētāju.

 

Slinkums traucē dziedāt korī

Šis ir Dziesmu svētku gads, un skolu kori aktīvi gatavojas nozīmīgajam notikumam. Dziedāšana korī nav tikai prieks, bet arī nenogurstošs darbs, kas dažam prasa arī pārvarēt slinkumu un nepatiku.

 

Saduras krustojumā un nogāž luksoforu

Svētdienas vakarā Lielā prospekta un Kuldīgas ielas krustojumā automašīnas Seat Alhambra vadītājs nogriežoties nav devis ceļu pretī braucošajam Volkswagen Passat Variant un izraisījis sadursmi, nogāžot arī luksoforu.

 

Pavasaris jūtams visur

Lidojošu gulbju spārnu vēdu skaņas nevar sajaukt ne ar kādām citām dabas skaņām. Šogad gulbji mājās nāk neparasti ātri – Kurzemē pirmie pamanīti jau 15. februārī.

 

BRĪVOSTĀ

 

Ventspilī strādājošie ir labi sagatavoti

Aksels Peters no Vācijas pilsētas Hannoveres jau septiņus gadus strādā Ventspils uzņēmumā Bucher Municipal, turklāt pēdējos trīs gadus no mūsu pilsētas nav izbraucis ne reizes. Akselam patīk Ventspils, jo tā ir tīra un droša. Darbā un mājās līdzās Akselam vienmēr ir viņa uzticamais draugs suns Haso.

 

SPORTS

 

Karsējas, pirts un punktu rekords

Latvijas Basketbola līgas Zvaigžņu spēle Ventspilī kļuva par vienu no iespaidīgākajām tās 23 gadu pastāvēšanas vēsturē.

 

VIEDOKLIS

 

Gundega Mertena

Laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore

 

Nenobriedusi

Nebūs grūti atrast ne vienu vien piecgadīgu bērnu, kurš, būdams latvietis, ļoti labi zina angļu valodu. Taču ikviens saprot, ka ar labajām angļu valodas zināšanām vien ir daudz par maz, lai vadītu valsti, lai kļūtu par prezidentu, lai vadītu lidmašīnu.

Laikraksta “Ventas Balss” otrdienas numura ziņas: atskats uz Zvaigžņu spēli, skandaloza ziņa par atrastiem kauliem krastmalā, avārijām pilsētā, jauniešu kūtrumu dziedāt korī un kādas senas ēkas iespēju atdzimt.

 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: