3. maijā plkst. 17:00 Ventspils Kultūras centrā koncertšovs "Trīs mīlas musketieri".Muzikālajā projektā apvienojušies Latvijā iemīļotie skatuves mākslinieki Žoržs Siksna, Roberto Meloni un Kaspars Antess.

Ievērojamo solistu trio ir viens no negaidītākajiem un neparastākajiem mākslinieku salikumiem, ko klausītāji varētu iedomāties dziedam uz vienas skatuves. Turklāt tērptus musketieru kostīmos. Tomēr Žoržs Siksna, Roberto Meloni un Kaspars Antess stāsta, ka viņus kopā savedusi skaista un cēla ideja - celt latviešu sieviešu dailes apziņu un latvju vīriešu varēšanu. Kā braši mīlas kontrolieri, koncertšovā viņi dziedās skaistākās dziesmas par godu Latvijas sieviešu skaistumam un vīriešu varēšanai.

 

Stāsta Roberto Meloni: "Vīrišķības apliecinājums nav tikai zobens, bravūra un drosme. Stāsts par trīs musketieriem mums māca, ka īsts vīrietis ir cēls ne tikai dzīves cīņās, bet arī džentlmenis pret savu sievieti. Trīs musketieri ir ne tikai pārgalvīgi cīnītāji, bet arī patiesi šarmanti vīrieši, kas ciena savas dāmas un velta tām skaistus uzmanības apliecinājumus. Koncertšovs "Trīs mīlas musketieri" ir slavinājums tik ļoti īpašajām Latvijas sievietēm, un atgādinājums Latvijas vīriešiem - mīliet, cieniet un aplidojiet savas sievietes! Arī ikdienā."

 

Tikmēr leģendārajam estrādes dziedātājs Žoržs Siksna jauno muzikālo projektu komentē uz jautras nots: "Mēs redzam kas notiek ar Rīgas satiksmi, kamēr Nils Ušakovs palielina braukšanas biļetes sabiedriskajā transportā mums jāuzņemas musketieru loma, jo, jau izsenis musketieri bija īsteni ne tikai mīlas, bet arī varas kontrolieri - tad nu būsim braši mīlas un varas kontrolieri."

 

Koncertšovā skanēs sirsnīgas un bruņinieciskas dziesmas - sākot no "Muļķe sirds" līdz pat itāļu balādēm. Īpaši šim koncertšovam Kaspars Antess radījis jaunu dziesmu par trīs brašiem musketieriem, ko izpilda visi trīs solisti Žoržs Siksna, Roberto Meloni un Kaspars Antess. Dziesma tiks nodota klausītājiem jau februāra sākumā. „Vairākos koncertos mūsu musketieru trijotne ir jau tikusies un kopā dziedājusi, un visi šie gadījumi ir bijuši prieka un piedzīvojumu pilni. Skaidri zinot, ka arī mūsu solokoncertos klausītāju absolūtais vairākums ir dāmas, es vēlējos, lai šī dziesma ir mūsu godīga atzīšanās klausītājām. Jā, mēs sargājam jūtas, kā nu spējam, bet gadās visādi... Tieši mūsu, musketieru, dažādās pieredzes mīlas jomā arī atklāsies šajā koncertprogrammā - dziedāsim caur smiekliem un asarām," atzīstas Kaspars Antess.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: