Ziemeļkurzemes reģionālajai slimnīcai tapis savs logotips, lai veicinātu uzņēmuma atpazīstamību sabiedrībā un citu iestāžu vidū.

30. aprīlī Ventspils slimnīca apvienojās ar Talsu slimnīcu, kā rezultātā tapa jauna kapitālsabiedrība ar jaunu nosaukumu - SIA „Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca”. Līdz ar to, abu slimnīcu iepriekšējie logotipi kļuva neaktuāli un nolemts veidot jaunu.

Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas valdes priekšsēdētāja Egija Siliniece informē, ka izsludinot jaunā logotipa ideju skiču konkursu, mākslinieki tika aicināti savos piedāvājumos izmantot abu slimnīcu iepriekšējo logo motīvus.

Kopumā konkursam tika iesūtītas 33 ideju skices, kuras izstrādāja pieci mākslinieki. Žūrijas komisijai izvērtējot ideju skices, tika izvēlēti divu mākslinieku – Andra Norīša un Ulda Bērziņa – labākie piedāvājumi, par kuriem tika veikta slimnīcas darbinieku aptauja Ventspilī un Talsos. 75% aptaujāto par labāko atzina Andra Norīša logotipa piedāvājumu, kas tika apstiprināts par uzvarētāju.

Andra Norīša izstrādātajā logotipā no Ventspils slimnīcas logo ir izmantots vilnītis, bet no Talsu slimnīcas logo – simboliskās plaukstas.

Turpmāk logo tiks izmantots uzņēmuma preses materiālos, bukletos un cita veida publikācijās, reklāmā, kā arī internetā. Šobrīd tiek izstrādāta arī jauna mājas lapa, kurā būs apkopota informācija par slimnīcas sniegtajiem medicīniskajiem pakalpojumiem Ventspilī un Talsos.

Jau ziņojām, ka jaunās Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas izveides mērķis ir nodrošināt augsti kvalitatīvus stacionāros un ambulatoros medicīniskos pakalpojumus Ventspils, Talsu, Dundagas un Rojas pilsētu un novadu iedzīvotājiem pēc iespējas tuvāk viņu dzīves vietai.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: