Ventspils virtuālā vēstniecība tīmeklī turpmāk būs pieejama arī ķīniešu valodā, aģentūru LETA informēja Ventspils Tūrisma informācijas centra vadītājas vietniece Inga Aulmane.

Septiņām jau esošajām Ventspils virtuālās vēstniecības valodām (latviešu, krievu, angļu, vācu, lietuviešu, franču un igauņu) tiek pievienota arī ķīniešu valoda, kurā sazinās 1,3 miljardi cilvēku. "Turklāt šāds solis Ventspili arī satuvina ar mūsu jauno sadraudzības pilsētu Ningbo Ķīnas Tautas Republikā," norādīja Aulmane.

Ventspils virtuālās vēstniecības versija ķīniešu valodā tiks prezentēta izstādē "Balttour 2015", kas no 6.februāra līdz 8.februārim notiks Rīgā, Ķīpsalas hallē.

Izstādes Ventspils stenda apmeklētāji varēs piedalīties arī loterijā un kopā ar ķīniešu laimes vēlējumu saņemt arī dāvanu kartes Ventspils tūrisma objektu apmeklējumam.

Ventspils virtuālā vēstniecība "www.visitventspils" tika izveidota 2011.gada nogalē. Sākotnēji tā bija pieejama piecās valodās - latviešu, krievu, angļu, vācu un lietuviešu.

Virtuālajā vēstniecībā iespējams ne tikai saņemt izsmeļošu informāciju par Ventspils tūrisma objektiem, Ventspils apmeklējuma maršrutiem un gaidāmajiem pasākumiem, bet, reģistrējoties un izveidojot savu profilu, iespējams veikt dažādas aktivitātes un nopelnīt Ventspils ventus.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: