Trešdien, 11. februārī plkst. 14:00 Ventspils kultūras centrā ikviens interesents tiek aicināts piedalīties Ventspils pilsētas Invalīdu biedrības kārtējā izglītojošajā un informatīvajā sarīkojumā, kas veltīta sarunai par dzīvi un mīlestību.

Nesaki man neko! Ir vienkārši ļoti labi, ka Tu esi pasaulē!” – šie Evijas Slokas dziesmas vārdi izsaka sarīkojuma galveno domu – kolektīvā pozitīvā enerģija ir ļoti spēcīga un mums katram vajadzīga, tāpēc ir vērts nākt kopā vēl un vēl. Ir vērts dot un ņemt šo mīlestības un gaismas enerģiju, gūt spēkus savai dzīvei.

Īpašie viesi būs komponiste Māra Aivare, skolotāja Aija Bumbiere, dzejniece, mūzikas pedagoģe un dziedniece Dace Laksberga, sieviešu senioru deju grupa „Brīzīte” un tās vadītāja Inga Liepiņa, Ventspils blumīzeru spēlētāju ansamblis, kā arī ziedu salons „Ziedu izvēle”, kas atrodas autoostā Kuldīgas ielā 5 un veidos sarīkojuma māksliniecisko noformējumu.

Ticam, ka šīs pēcpusdienas savdabīgais dialogs, ko vadīs režisore Līga Brūna, būs īpašs notikums visiem, kas ar savu klātbūtni pagodinās Ventspils pilsētas kultūras centru.

Mīļi gaidīts ikviens, līdzi ņemot „groziņu” un labu garastāvokli!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: