Laikraksta «Ventas Balss» pirmdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Cer atgriezties darbā

Pēdējā darba dienā pirms Ziemassvētkiem Nodarbinātības valsts aģentūras Ventspils filiālē sāka reģistrēt bezdarbniekus, kas atlaisti no Ventspils zivju konservu kombināta. Ziemassvētku dāvanas vietā zivju pārstrādātāji saņēmuši ziņu par atlaišanu no darba. Nodarbinātības valsts aģentūras un VSAA darbinieces palīdz viņiem vienā dienā noformēt gan bezdarbnieka statusu, gan bezdarbnieka pabalstu.

Noskaidroti Olimpiskā centra dāvanu laimētāji

Jau ceturto gadu Olimpiskais centrs Ventspils ar atbalstītāju palīdzību saviem klientiem bija sarūpējis raženu dāvanu maisu, un galveno no balvām ieguva Daina Sūngaile.

 

2.lpp. Viedoklis: «Dievs ir tuvāk», laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Jānis Vanags ir teicis, ka Ziemassvētki ir laiks, kad Dievs tuvojas pasaulei. Šis laiks ap Ziemassvētkiem neapšaubāmi ir īpašs. Ne tikai bērni, bet arī pieaugušie uzvedas citādāk, runā citādāk un rīkojas citādāk.»

3.lpp.

Užavnieks paliek bez mājām

Kāds Užavas iedzīvotājs zaudējis savas mājas, kas trīs dienu laikā degušas divas reizes. Diemžēl ugunsgrēkā gājuši bojā divi kaķi un suns.

Pašvaldības prēmē skolotājus

Aizejošā gada beigās skolotāji vērsa sabiedrības uzmanību uz netaisnību pedagogu atalgojumā. Mazu iepriecinājumu svētkos skolotājiem sagādājušas pašvaldības.

4.lpp. Aizvadītā gada pēdās

Ventas Balss tradicionāli apkopo aizejošā gada spilgtākos notikumus, kas izraisījuši vislielāko sabiedrības uzmanību, prieku un lepnumu, kā arī izsaukuši neizpratni un šūmēšanos.

5.lpp. Aizvadītā gada pēdās

6.lpp.

Neparasta dzīve Mežvēju mājās

Dziļi mežā, prom no ļaužu burzmas un civilizācijas, Mežvējos, dzīvo bijusī rīdziniece Ilze Elksne. Arī šajā, Ventspils novada attālākajā ziemeļu malā, notiek neparastas lietas.

Uz dievnamu nāk ģimenes

Pēdējo 16 gadu laikā Ugāles pareizticīgo dievnamā risinājušies dramatiski un laimīgi notikumi. Tomēr pareizticīgo draudze Ugālē ir augusi, daudzi ugālnieki uz dievkalpojumiem dodas kopā ar ģimenēm.

 

7.lpp.

Laimīgie stāsti – viens otru atraduši

Ventas Balss šogad daudz rakstījusi par suņiem un to bēdu stāstiem – par pazudušiem un tīši pazaudētiem četrkājaiņiem –, kā arī palīdzējusi meklēt tiem jaunas mājas un mīlošus saimniekus. Un nav jau tā, ka viss iekrāsotos tikai tumšās krāsās – ir arī laimīgie stāsti, kad suns un cilvēks atraduši viens otru.

Plāno parku ģimenēm

Konkrētākas aprises iegūst ideja par parku ģimenēm ar bērniem, ko plānots ierīkot Sarkanmuižas pļavā, līdztekus Puķu gotiņai.

TV Programma

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: