Sakarā ar ēkas Pils ielā 23 bīstamo stāvokli, drošības apsvērumu dēļ Pils ielas posmā no Lielās ielas līdz Ūdens ielai tiks ierobežota gājēju pārvietošanās, un automašīnu novietošana tiks novirzīta uz ielas otru pusi. P/i “Komunālā pārvalde” aicina sekot līdzi ceļa zīmēm, ko plānots nomainīt jau šajās brīvdienās.

Ēka Pils ielā 23, pretī Kino „RIO”, ir privātīpašums, kuras stāvoklis ir bīstams - ēkas fasāde ir saplaisājusi un ir konstatēts, ka no tās krīt ķieģeļu daļas. Ēka ir apdraudējums gan gājējiem, gan autotransportam, kas novietots ēkas tuvumā, tādēļ Pils ielas posmā no Lielās ielas līdz Ūdens ielai ēkas pusē tiks norobežota ietve un uzstādītas attiecīgas ceļa zīmes, kas liedz novietot automašīnas.

Ja līdz šim automašīnas drīkstēja novietot stāvēšanai ielas pusē, kas atrodaspretī Kino “RIO”, tad turpmāk automašīnas būs jānovieto ielas pretējā pusē - tātad tieši Kino “RIO” pusē.

Saskaņā ar pieejamo informāciju, ēkas īpašnieks ir apstrīdējis pilsētas domes prasību par ēkas sakārtošanu, līdz ar ko pašlaik nav iespējams noteikt, cik ilgi būs šie ierobežojumi un izmaiņas. Taču paredzams, ka tie varētu būt arī ilglaicīgi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: