Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Eglītes tīram bērna priekam

Ziemassvētku svinības ir viena no reizēm, kad godā tiek celtas un iedzīvinātas gadu simtos krātās senču gudrības, ko šodien saucam par tradīcijām.

Ziemassvētku vēstule no Vācijas

Kāda ventspilnieku ģimene īsi pirms Ziemassvētkiem piedzīvojusi interesantu pārsteigumu – saņēmusi vēstuli no Vācijas.

2.lpp. Viedoklis: «Eglē āboli neaug», laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Eglīti saukt par neglīti reklāmas vai citos nolūkos var tikai dvēseliski neglīts cilvēks. Kompānija Bite ar uzrunu – atrodi savu neglīti – aicina mājās ienest neglīti: pliku, šķību, lai taisnās un kuplās paliek mežā.»

3.lpp.

VNT uzsāk jaunu darbību

Ventspils ostas teritorijā netālu no dzīvojamās zonas tiek plānota jauna darbība, kas saistīta ar benzīna un dīzeļdegvielas īpašību uzlabošanu to pārkraušanas laikā uz tankkuģiem. Jauna darbība var radīt papildu smakas dzīvojamā zonā.

Novada dome pārdod īpašumus

Novada pašvaldība pamazām cenšas atbrīvoties no īpašumiem, kas tai pieder, bet kuri pašvaldības funkciju nodrošināšanai nav nepieciešami.

4.lpp.

Aizejošā gada mirkļi gleznās

Galvenās bibliotēkas zālē Ritas Blaževičas darbi aicina atskatīties uz Gada 12 mirkļiem – tā sauc piektdien atvērto mākslinieces gleznu izstādi.

Mūziķi vēlas nākotni Ventspilī

Decembris visiem ir saspringts mēnesis, tomēr vieni no visaizņemtākajiem ir mūziķi, kas steidz priecēt svētku koncertos. Uzrunājām vienu no aktīvākajiem kolektīviem – Ventspils bigbendu.

 

5.lpp. Brīvostas ziņas

6.lpp.

Košumu eglītē gribējies visos laikos

Ziemassvētku eglītes rotāšanas tradīcijai cauri gadiem allaž bijis raksturīgs košums. Sākot no āboliem un burkāniem līdz spilgtajiem stikla rotājumiem un bumbām.

Basketbolā veiksmīga nedēļas nogale

Pagājušās nedēļas nogalē pie panākuma tikuši gan Ventspils Augstskolas basketbolisti, gan citas komandas, kurās spēlē ventspilnieki.

Volejbolisti noslēdz gadu ar panākumu

VK Ventspils volejbolisti aizvadījuši šāgada pēdējo maču, viesos pieveicot Nacionālās līgas piektās vietas īpašniekus – komandas LSPA/Stopiņi spēlētājus.

7.lpp. Ūdeka informē

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: