Laikraksta «Ventas Balss» piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Uziet unikālu atradumu

Ventspilnieks Boriss Dudarjonoks atradis romiešu vara monētas un nolēmis tās dāvināt Ventspils muzejam.

Bluķa vilkšana ziemas saulgriežos

Svētdien, 21. decembrī, Ventspils folkloras kopas visus aicina uz Dzirnavu laukumu, lai pēc latviskām tradīcijām svinētu ziemas saulgriežus.

 

2.lpp. Viedoklis: «Mazie gariņi », laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Gada nogalē parasti atskatās uz padarīto un apbalvo labākos sportā, kultūrā, uzņemējdarbībā un daudzās citās jomās. Taču labākie, īstie darba rūķi, kuri patiesi ir labākie, bieži vien ir tie, kurus neviens neuzteic, neviens nezina, ko viņi īsti dara, kāda ir viņu patiesā loma.»

3.lpp.

Domē godinās skolotājus

Šodien Ventspils pilsētas domes sēdes laikā deputāti sveiks trīs skolotājus, kuri ar savu darbu pelnījuši goda nosaukumu Gada skolotājs.

Bez darba paliek 400 zivapstrādātāju

Nepatīkamas pārmaiņas piedzīvojuši Ventspils zivju konservu kombināta, kas ir viens no lielākajiem uzņēmumiem pilsētā, vairums strādājošo. No pašreizējiem 480 darbiniekiem janvārī kombinātā paliks strādāt tikai 80.

Reinbergs neko neatceras

Ventspils siltuma lietā pratinātais bijušais uzņēmuma vadītājs Vilnis Reinbergs neko daudz neatceras, bet Ojārs Svētiņš uz tiesu neieradās.

4.lpp.

Studenti sumina gada labākos

Ventspils Augstskolas (VeA) ikgadējā apbalvošanas ceremonijā Gada balva noskaidroti šāgada spilgtākie notikumi un personas.

Iepriecina Ukrainas karavīru ģimenes

Mācītājs Uģis Brūklene ir viens no tiem cilvēkiem, kas padarījuši priecīgāku Ukrainas karavīru ģimeņu Ziemassvētku laiku, aizvedot dāvanas, nepieciešamās lietas un sajūtu, ka viņi šajā laikā nav vieni.

Gaidot lielo dāvanu – jauno ēku

Gada noslēguma pasākumu ar labāko sumināšanu Jūras vārtos aizvadīja arī Ventspils Tehnikuma kolektīvs un audzēkņi.

 

5.lpp.

Aizcērtot durvis, iever roku

Šīs sezonas Eirokausa pēdējā mačā, spēlējot savu līdzjutēju priekšā, BK Ventspils basketbolisti spēja gūt tikai 51 punktu, piedzīvoja astoto zaudējumu un sarūpēja Mairam Četmenam pagalam skumīgas atvadas no basketbola.

6.lpp. Olimpiskais centrs “Ventspils” informē

7.lpp. Intervija. Viņa būs zīmētāja

Šovakar Galvenajā bibliotēkā atklās mākslinieces Ritas Blaževičas gleznu izstādi Gada divpadsmit mirkļi. «No aizejošā laika mēs atceramies tikai mirkļus – ar labiem un kādreiz ne tik labiem notikumiem,» saka māksliniece, kas savu aizejošo gadu un tā mirkļus saglabājusi gleznās. Tajās dominē ziedi, ainavas, klusās dabas, izstarojot mierpilnu harmoniju un saskaņu, kas nāk no mākslinieces pašas būtības.

TV Programma

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: