Lai padarītu Ventspili vēl krāšņāku, tās rotāšanā aicināti iesaistīties arī iedzīvotāji – līdz 9. decembrim iesakot krāšņākās un svētkiem izgreznotākās ēkas, skatlogus un priekšlaukumus.

Konkursā var piedalīties juridiskas un fiziskas personas ar svētkiem noformētiem tirdzniecības un pakalpojumu iestāžu skatlogiem, uzņēmumu, sabiedrisko iestāžu un dzīvojamo ēku fasādēm un priekšlaukumiem.

Konkursam jāpiesakās līdz 9. decembrim. To var izdarīt gan pats saimnieks vai iestādes, uzņēmuma pārstāvis, gan jebkurš iedzīvotājs, kam noformējums iepaticies, rakstot e-pastu uz apn@ventspils.lv, vai arī zvanot pa tālruni 63601164 vai klātienē Jūras ielā 36.

Žūrija no 10. līdz 17. decembrim izvērtēs pieteiktos objektus un izvēlēsies trīs labākos noformējumus pilsētā, taču arī skatītāji mājaslapā www.ventspils.lv varēs nobalsot par savu Ziemassvētku noformējuma favorītu. Uzvarētāju apbalvošana notiks līdz 30. decembrim.

Ar konkursa nolikumu var iepazīties ŠEIT!

Skatlogu, ēku fasāžu un priekšlaukumu noformējuma konkursu „Ziemassvētki 2014” rīko Ventspils pilsētas dome, lai veicinātu sabiedrības iesaistīšanos Ziemassvētku noskaņas radīšanā un izteiktu atzinību par oriģinālu un mākslinieciski kvalitatīvu svētku noformējuma veidošanu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: