Laikraksta «Ventas Balss» ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Atbalsts svētkiem un ikdienai

Sociālā dienesta telpās šajā laikā pulcējas tie ventspilnieki, kuriem dažādu iemeslu dēļ pienākas pašvaldības piešķirtais Ziemassvētku pabalsts. Katram savs stāsts.

Dāžādā mūzika skan Pārventā

Pārventas bibliotēkā, ko māksliniece Ieva Bondare uzskata par pašu skaistāko Latvijā, ir apskatāma gleznotājas darbu izstāde Dažādā mūzika, kas tapusi speciāli šai bibliotēkai. Uz izstādes atklāšanu māksliniece bija ieradusies kopā ar ģimeni – vīru un bērniem.

2.lpp. Viedoklis: «Spēt atzīties», laikraksta «Ventas Balss» žurnālists Pēteris Neimanis

«Pirms svētkiem un īpašiem notikumiem dažādām iedzīvotāju grupām tiek maksāti pabalsti, kas gan tiek uztverts ar dažādi. Kamēr vieni ir bezgala pateicīgi, citi to dēvē par grašu atmešanu vai pat vēlētāju uzpirkšanu. Taču vēl dīvaināk, ja cilvēki nevēlas saņemt to, kas viņiem pienākas pēc likuma.»

3.lpp.

Paplašinās atpūtas vietu Būšniekos

Pēc iedzīvotāju ierosinājuma plānots paplašināt atpūtas vietu pie Būšnieku ezera, tostarp uzstādot vingrošanas rīkus un papildu soliņus, kā arī ierīkojot papildu automašīnu stāvvietas.

Pārventā rosās viltus sociālie darbinieki

Uzdodoties par sociālajiem darbiniekiem, krāpnieki Pārventā cenšas iekļūt dzīvokļos. Iedzīvotājus aicina būt ļoti uzmanīgiem.

4.lpp.

Atrod nāvei nolemtu kaķēnu

Šokējoša nežēlība – pusaugu kaķis iesiets plastmasas maisiņā un nomests nomiršanai stāvlaukuma malā.

Reklāma

 

5.lpp.

Rotājumi skaistiem Ziemassvētkiem

Pirmā adventes svētdiena jau aiz muguras, viena svecīte adventes vainagā iededzināta. Mājās valda Ziemassvētku gaidīšanas noskaņa.

6.lpp. Darbs un nauda. Finanšu direktors vai grāmatvedis?

Par to, vai uzņēmumā ir vajadzīgs finanšu direktors, kad tajā jau strādā grāmatvedis, un kas ir veiksmīgas finanšu pārvaldīšanas pamatā, runāja kārtējā Biznesa rīta seminārā, kuru organizēja Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras Ventspils nodaļa sadarbībā ar SEB banku.

7.lpp.

Sacentās jaunie pētnieki

Šonedēļ 2. pamatskolas skolotāju kolektīvs ļāva sešām pilsētas skolu komandām piedzīvot aizrautīgu sacensību garšu un uzzināt daudz jauna dabaszinībās un matemātikā. Tas viss – konkursā 5. un 6. klases skolēniem Jaunais pētnieks.

Sūdzas par aukstumu

Kuldīgas ielas nama 5. stāva iedzīvotājs ir neapmierināts ar zemo temperatūru dzīvoklī, sakot, ka aukstums ieplūst no bēniņiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: