Laikraksta «Ventas Balss» trešdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Ļāvās fantāzijām par labāku dzīvi

Ances iedzīvotāju sapulcē pirmdienas vakarā izskanēja vairākas utopiskas idejas. Taču ančiņi pieminēja arī ieceres, kuru īstenošanai vajag vien apņemšanos.

Patriotisms dzimst ģimenē

Pārventas bibliotēkas bibliotekāre Tatjana Žukovska vismaz jau ceturtajā paaudzē ir Latvijas iedzīvotāja, savukārt viņas meita pārstāv piekto dzimtas paaudzi, kurai Latvija kļuvusi par mājām un dzimteni. Skaļi saukļi patriotismu nevairos, šī sajūta dzimst ģimenē, uzskata Tatjana Žukovska.

2.lpp. Viedoklis: «Dieva radīta», laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Divi viena vai dažāda dzimuma cilvēki var stādīt dārzu, apmeklēt koncertus, būvēt tiltus un darīt kopā vēl tūkstošiem citu lietu, bet radīt pēcnācējus un izveidot ģimeni var tikai sieviete un vīrietis. Cita varianta nav. Nevis tāpēc, ka kādam tas patīk vai nepatīk, bet tā to pasauli ir uzzīmējis Dievs.»

3.lpp.

Attiecības var nokārtot pie notāra

Reaģējot uz ārlietu ministra Rinkēviča atklāto atzīšanos par savu seksuālo orientāciju, Latvijas sabiedriskās un garīgās dzīves oficiālie pārstāvji aicina aizstāvēt sabiedrības morālās pamatvērtības, no kurām viena ir ģimene.

Sadursmes ar meža zvēriem – ikdiena

Uz Ventspils novada ceļiem teju katru dienu notiek kāda sadursme ar meža zvēriem. Autovadītāji aicināti braukt ļoti uzmanīgi.

4.lpp.

Katram jāizvēlas piemērotākais

Katram sev piemērotākais piedāvājums jāizvēlas, ņemot vērā savas vajadzības un pārrunājot tās ar komersantu – tā vairākkārt attiecībā uz elektroenerģijas tirgus atvēršanu tika uzsvērts Regulatora reģionu dienā.

Atbalstīs arī Puzes kuplās ģimenes

Arī Puzes pagasta daudzbērnu ģimenes trešā vai nākamā bērna dzimšanas gadījumā no biedrības J3 saņems atbalstu 1000 eiro vērtībā.

5.lpp.

Laimdota Junkara pārsteidz atkal

Atklāta Ugāles mākslinieces gleznu izstāde Mājās. Tā apskatāma Galvenajā bibliotēkā.

Profesija ir sirdslieta un pieprasīta

Antra Bērziņa ir no Jūrkalnes, bet šobrīd studē Rīgā. Viņas mācību darbs ir atzinīgi novērtēts, un jau otro gadu pēc kārtas Antra saņēmusi stipendiju.

Lāčplēša dienā ziedo asinis

Ventspils Augstskolā norisinājās Asinsdonoru diena, kurā gatavību ziedot asinis izrādīja gana kupls interesentu pulks.

6.lpp. Sports. Roņiem sezonas pirmie mači

Ziemas peldēšanas kluba Ventspils jūras lauvas pārstāvji piedalījušies šīs sezonas pirmajās sacensībās, turklāt pārveduši mājās ne tikai labu garastāvokli, bet arī medaļas.

Volejbolisti aptur līderus

VK Ventspils volejbolisti izcīnījuši trešo uzvaru pēc kārtas Nacionālajā līgā, turklāt sagādājuši pirmo neveiksmi sezonas sākuma līderiem – RTU spēlētājiem, kas līdz šim bija zaudējuši tikai divos setos.

7.lpp.

Skolēni muzicē Latvijai

Valsts svētku nedēļas neatņemama sastāvdaļa ir dažādi koncerti, jau astoņus gadus ar muzikāliem pārsteigumiem šajā laikā priecē arī festivāls Muzicējam kopā.

Stundas vada citādi skolotāji

Lāčplēša dienā Užavas pamatskolas audzēkņi tika aicināti aizdomāties par savas dzīves izvēlēm, pienākumu un atbildību.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: