Laikraksta «Ventas Balss» ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Pieturam Ūdrandē

Piltenes pagasta Ūdrandē dzīvo ne viens vien čakls un darbīgs cilvēks, pārliecinājās Ventas Balss, šīs nedēļas pēcpusdienā uz dažām stundām piestājot šai ciemā un aprunājoties ar tās ļaudīm. Lienīte un Guntars Vītolbergi kopā ar meitām Kalnmaļos rūpējas par 40 lopiņiem, no kuriem puse ir slaucamas gotiņas. Neskatoties uz to, ka piena lopkopjiem šobrīd ir grūti laiki, Vītolbergi īpaši nesūdzas.

Dzīvokļa telpas izmanto biroja darbam

Dzīvoklī, kurš paredzēts dzīvošanai, norit biroja darbs. Viens no kaimiņiem uzskata, ka tas pavisam noteikti ir birojs, bet dzīvokļa īpašnieks to noliedz. Visam pāri – kaimiņu nesaskaņas.

2.lpp. Viedoklis: „Kantoris kaimiņos”, laikraksta «Ventas Balss» žurnālists Pēteris Neimanis

«Kāds ventspilnieks pasūdzējās laikrakstam par kaimiņu, kurš daudzdzīvokļu mājā savā apdzīvojamajā platībā izveidojis uzņēmuma kantori. Tagad uz to caurām dienām nākot apmeklētāji, tā nama mierīgo ikdienu pārvēršot skudru pūznī. Manuprāt, šeit ir runa par mietu ar diviem ļoti labi saskatāmiem galiem.»

3.lpp.

Nokalpojis karogs jāsadala

Novembris tiek dēvēts par patriotisma mēnesi, kad valsts simbolika, tostarp karogs, tiek īpaši godāta. Bet ko darīt, ja karogs ir morāli nokalpojis?

Dzīvoklī atrod nelegālās cigaretes

Ventspilī no kāda dzīvokļa izņemts liels daudzums nelegālo cigarešu. Tas Valsts policijai ir jau otrais ķēriens šogad nelegālo cigarešu aprites jomā.

Slepkavam prasa mūža ieslodzījumu

Slepkavībā apsūdzētajam jaunietim cietušo aizstāvis prasa mūža ieslodzījumu, bet prokurors 19 gadu cietumsodu, savukārt viņa līdzdalībniekam – 16 gadus.

4.lpp. No 1. janvāra tiks atcelti fiksētie elektrības tarifi iedzīvotājiem

5.lpp.

Iespējams, atrasts nozagtais auto

Pēc Valsts policijas informācijas, vakar ap plkst. 01.40 pieteikuma iesniedzējs konstatējis, ka Ventspilī, Saules ielā, vairs neatrodas transportlīdzeklis Honda Accord pelēkā krāsā, kas bija novietos stāvēšanai ielas malā.

Reklāma

6.lpp. Ekspedīcija laukos. Pieturas punkts – Ūdrande

7.lpp.

Ekonomikas stiprās un vājās puses

No Latvijas Bankas padomnieka lekcijas Ventspils Augstskolas studenti un pasniedzēji uzzināja par globālās ekonomikas pamattendencēm, kāds varētu būt darbaspēka nodokļu samazinājuma efekts un kādas ir inflācijas un bezdarba prognozes Latvijā.

Ventspilnieki pirmajā republikā. 1933. gads. Ziema

Svarīgākie notikumi: Ostgala zvejnieki paliek bez tīkliem, brīvpusdienu dēļ laucinieki pārceļas uz pilsētām, Kuldīgas finieri pārvadās pa Ventu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: