Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Sportos piecas dienas nedēļā

No šīs nedēļas līdz nākamā gada maijam Ventspils 4. vidusskolas 3.b klases skolēni sportos piecas reizes nedēļā. Papildus divām jau esošajām sporta nodarbībām būs arī peldēšana, futbols, stājas korekcija un vingrošana.

Sāk iztiesāt slepkavību Gāliņciemā

Gāliņciemā notikušajā sievietes slepkavībā apsūdzētie ir vainojami arī Lukoil aplaupīšanā un viņu plānos bijis turpināt Ventspils privātmāju apzagšanu.

2.lpp. Viedoklis: «Upuri sēž cietumā», laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Kas no jums ir bez grēka, tas lai pirmaismetakmeniuz viņu! Ja šo Bībeles gudrību mēs, cilvēki, biežāk atcerētos un ievērotu, pasaulē valdītu lielāka mīlestība. Diemžēl dzīvē ļoti daudz kas ir aplami. Likumi, kuri top pēc cilvēku saprašanas par lietu kārtību, nereti neatbilst lietu kārtībai, kādu paši vēlamies redzēt sev apkārt.»

3.lpp.

Uz pirmo sēdi sanāk 12. Saeima

Šodien saskaņā ar Satversmi uz pirmo sēdi sanāk jaunievēlētā 12. Saeima. Jauno valdību plānots apstiprināt rīt, taču Valsts prezidents Andris Bērziņš jau iepriekš atzinis, ka viņam pret jaunās valdības sastāvu iebildumu nav.

Kuģis Ebolas vīrusu neievedīs

Uzzinājusi, ka mūsu ostā stāv kuģis, kura karogvalsts ir Sjerraleone, laikraksta lasītāja bažas par iespēju pilsētā izplatīties Ebolas vīrusam, darīja zināmu redakcijai.

4.lpp.

Durvis ver sabiedriskais centrs

Ventspils novada Vārves pagasta Ventavā darbu uzsācis sabiedriskais centrs, kurā mājo arī ēdnīca un paredzēts jauniešu centrs.

Smēķēt uz balkona? Ar kaimiņa atļauju

Saeima galīgajā lasījumā pieņēmusi likuma grozījumus, kas vēl vairāk apgrūtinās smēķētāju dzīvi, bet aizstāvēs nesmēķētāju tiesības. Ārsti atbalsta grozījumus, smēķētāji tās sauc par absurdiem, policisti pagaidām nesteidz spriest par sodiem.

5.lpp. Brīvostas ziņas

6.lpp. Sports. Futbolisti uzvar un svin

Latvijas futbola Virslīgas priekšpēdējā spēlē FK Ventspils futbolisti savā laukumā pieveica debitantus no BFC Daugavpils, bet pēc mača vēlreiz izdzīvoja patīkamās emocijas, saņemot čempionu kausu.

Zaudē punktu, bet ne maču

Venta 2002 hokejisti bez zaudējumiem turpina cīņu Baltkrievijas atklātajā junioru čempionātā, tiesa, savā laukumā divas reizes uzņemot Minskas jaunos spēlētājus, mūsējie vienu punktu zaudēja.

Tikšanās ar kausa īpašniekiem garantēta

Volejbola kluba Ventspils spēlētāji pārliecinoši pārvarējuši Latvijas kausa izcīņas pirmo posmu, garantējot vietu ceturtdaļfinālā un divas spēles ar pašreizējiem kausa īpašniekiem Biolars/Jelgava.

7.lpp. Kad palīdzība ir vajadzīga

Nomirusi vientuļa sieviete. Viņas apstākļi dzīves pēdējās dienās šokē pat daudz pieredzējušu mediķi.

Panākumi jaunajiem pianistiem

Ieņemot pirmo un otro vietu, ventspilnieki uzrādījuši izcilu sniegumu starptautiskā konkursā.

Saziņa ar māsu atjaunota

Pateicoties televīzijas raidījumam Жди меня (Gaidi mani) un tā brīvprātīgajam entuziastam Mārtiņam Ziebergam, zaudētā saikne starp tuviniekiem Latvijā un Ukrainā atkal ir atjaunota.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: