Lai gada nogalē Ventspilī valdītu īpaša un silta svētku noskaņa, pilsētā jau šomēnes ir uzsākts darbs pie Ziemassvētku dekoru uzstādīšanas.

Tie visā pilsētā jāizvieto līdz Pirmajai adventei, jo tieši tad vienlaikus ar Rātslaukuma svētku egli tiks iedegti visi pilsētas svētku dekori.

 

Egles, krāsainas lampiņas, izgaismotas svētku figūras un citi rotājumi tiks uzstādīti pilsētas parkos, skvēros, pie apgaismojuma stabiem pilsētas ielās un uz tiltiem, kokos un citviet pilsētā. Pagaidām gan vēl nedaudz jānogaida līdz būs nokritušas visas koku lapas, jo tikai tad varēs droši un kvalitatīvi iekārt kokos krāsainās lampiņas, bet tikmēr pilsētā pamazām tiek uzstādīti pārējie rotājumi.

 

Liela daļa dekoru ir saglabājušies no iepriekšējiem gadiem, taču plānoti arī pavisam jauni dekori. P/I “Komunālā pārvalde” gan vēl pagaidām neatklāj, kādi tieši jauninājumi plānoti, lai iedzīvotājiem būtu interesantāks un pārsteigumiem bagātāks svētku gaidīšanas laiks, taču tie solās būt ne mazāk pievilcīgi kā esošie.

 

Oktobrī ir noslēdzies iepirkums arī par Jaunā gada sagaidīšanas svētku uguņošanu. Plānots, ka šie svētki, tāpat kā iepriekšējā gadā, notiks Lielajā prospektā pie Aleksandra ielas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: