Laikraksta «Ventas Balss» piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Pagasta centrā slēgts veikals

Uzreiz pēc vēlēšanām aizvērts vienīgais veikals Usmas pagasta centrā. Vismaz līdz valsts svētkiem iedzīvotājiem jāizlīdzas ar pagaidu risinājumiem.

Brīvi pieejams padomju mantojums

Žāžciema iedzīvotāji priecājas, ka Ābolu ielas galā vienā plānots ierīkot peldvietu, bet viņi reizē ir satraukušies par to, ka ielas otrā galā slejas pamestas noliktavas, kas puikām kļuvušas par iecienītu rotaļu vietu.

2.lpp. Viedoklis: «Vīruss», laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Visām slimībām ir laiks, kad tās vai nu vēl vairāk pieņemas spēkā, ja cilvēks nav pienācīgi ārstējies, vai arī izzūd. Pat nezinu, ar kādu slimību lai salīdzina to infekciju vai vīrusu, kas uzklupusi varas partijai Vienotība, bet kaite ir ļoti nopietna; man pat izskatās, ka vairs nav ārstējama.»

3.lpp.

Pāreja uz šķeldu bija tālredzīga

Jaunais siltumapgādes pakalpojumu tarifs Ventspilī varētu stāties spēkā šīs apkures sezonas laikā. Projekts paredz esošā tarifa samazinājumu par 2%.

Maxima slēgta uz remontu

Pagājušajā sestdienā veikalā Maxima Aleksandra ielā notika lielā izpārdošana. Jau nākamajā dienā veikalu slēdza uz ilgāku laiku, un daudzi ventspilnieki izmantoja iespēju iegādāties produktus un citas preces par puscenu.

4.lpp.

Akcentē pārdomātu ūdens lietošanu

Izprast ūdens svarīgumu un iepazīt citu valstu kultūras – ar šādiem galvenajiem mērķiem Ventspils novadā šonedēļ viesojās skolotāji un skolēni no Rumānijas, Spānijas, Turcijas un Polijas.

Piešķirta pirmā Klausa stipendija

Ventspils Augstskolas (VeA) studente Krista Papēde saņēmusi mecenāta Mārtiņa Lauvas stipendiju.

Reklāma vilina uz netikumu

Kāds laikraksta lasītājs redakcijai piezvanīja, lai paustu savu sašutumu par reklāmu, kurā ir aicinājums iegādāties cigaretes.

5.lpp. Labiekārtošanas kombināts informē

6.lpp. Sports. Eiropas kauss iesākts ar +7

Pirmajā mačā ULEB Eiropas kausā BK Ventspils basketbolisti savā laukumā sarūgtināja ambiciozo Melnkalnes čempionu Budocnost, sarūpējot tam pirmo zaudējumu šajā sezonā.

Klāt Virslīgas izšķirošie notikumi

Rīt ar spēli pret FK Jelgava savu līdzjutēju priekšā Virslīgas turnīra izšķirošo cēlienu sāks FK Ventspils futbolisti, kas pauzes laikā tikuši pie vēl lielāka pārsvara pār Skonto.

7.lpp. Izturības pārbaude. Triatlona trasē pēc morālā gandarījuma

Ventspilnieks Māris Priedēns pagājušajā nedēļā atgriezās no savām trešajām garās distances triatlona sacensībām Ironman, kas šoreiz norisinājās Spānijā, Barselonas apkaimē. Dzelzs vīrs guvis spilgtus iespaidus ne tikai par sacensību norisi, bet arī par Kataloniju, kas šobrīd cīnās par savu neatkarību.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: