Laikraksta «Ventas Balss» ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Ugunsdzēsējiem saada vilnas zeķes

Pensionāre Zigrīda Kuplā patīkami pārsteigusi Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) vīrus.  

Paplašina Katoļu ielas futbola laukumu

Katoļu ielas futbola laukumā vācu speciālistu vadībā šobrīd tiek ieklāts jaunais segums, ko Ventspilij dāvina Latvijas Futbola federācija.

2.lpp. Viedoklis: „Labestība bez robežām”, laikraksta «Ventas Balss» galvenās redaktores vietniece Līga Gabrāne

«Cik daudz vari iedot citiem pat tad, ja pašam materiālā ziņā nepieder daudz – šoreiz atkal mums visiem atgādina pensionāre Zigrīda Kuplā, dāvājot ugunsdzēsējiem vilnas zeķes. Ja tās nopirktu un uzdāvinātu bagāts mecenāts, tas būtu jauki, bet dāvana nekad nebūtu tāda, kā Zigrīdas pašas rokām adītās zeķes. Līdz ar dāvātajām zeķēm ugunsdzēsēji saņēma arī viņas sirdssiltumu.»

3.lpp.

Paraksta sadarbības līgumu

Ventspils Augstskola (VeA) un Rīgas Tehniskā koledža (RTK) vienojušās par nākotnes sadarbību.

Elektrifikācija samazinās piesārņojumu

Dzelzceļa līniju elektrifikācija tranzīta koridorā Austrumi–Rietumi no Daugavpils līdz Ventspilij pozitīvi ietekmēs apkārtējo vidi, toskait arī Ventspilī. Tāds secinājums izskanēja projekta ietekmes uz vidi sabiedriskās apspriešanas laikā.

4.lpp.

Baznīca saņēmusi dāvinājumu

Vakar, godinot svēto Radoņežas Sergiju, Ventspils pareizticīgajā dievnamā notika vērā ņemams notikums – tika iesvētīta Radoņežas Sergija svētbilde, kuras autore ir Rīgas svētbilžu gleznotāja.

5.lpp.

Kad sajūk auga bioloģiskais pulkstenis

Bērnu pilsētiņā baltiem ziediem uzziedējis ziemzaļais rododendrs, bet Piejūras brīvdabas muzejā atplaukuši ievu un ābeļu ziedu pumpuri. Ziedēšanas iemesls ir šī gada siltais un mitrais rudens.

Ventspilniece cīnās televīzijā

Skatītāju vērtējumam nodots jaunais realitātes šovs TV zvaigzne, kurā cīņu zem prožektoru saules uzsākuši vairāki censoņi.

6.lpp. Sporto un atpūties.

7.lpp. Ventspilnieki pirmajā republikā. 191. gads. Pavasaris un vasara

Liela pilsoņu uzvara Ventspilī! Kreisie zaudējuši 15% balsu! Domē paredzams noteikts pilsonisks vairākums! Pēc samērā mierīgās priekšvēlēšanu aģitācijas, kas dzīvāk uzliesmoja tikai pašā pēdējā nedēļā, sestdien un svētdien Ventspils iedzīvotāji mēroja ceļu uz vēlēšanu iecirkņiem, lai mūsu pilsētai dotu saimnieku nākamajiem četriem gadiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: