Laikraksta «Ventas Balss» ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Bērni lēks, skries un spēlēs

Bērnudārzā Saulīte vakar atklāts jaunizveidotais sporta laukums. Tagad šādos laukumos sportot varēs pilnīgi visi pilsētas bērndārznieki.

Pēc gada uzcels Tehnoloģiju centru

Vakardiena iezīmējās ar Ventspils Augsto tehnoloģiju parka paplašināšanu, solot jaunas mūsdienīgas ražotnes. Jaunā Tehnoloģiju centra topošās ražošanas ēkas pamatos tika svinīgi iemūrēta kapsula ar vēstījumu nākamajām paaudzēm.

 

2.lpp. Viedoklis: „Kad es augu...”, laikraksta «Ventas Balss» žurnālists Pēteris Neimanis

«Jā, jā, teiciens nospēlēts kā veca Bellacord plate, bet joprojām ir tādas situācijas, kad tas iederas pavisam labi. Piemēram, redzot, kādi mums tagad ir bērnudārzi, turklāt to pamanu ne tikai es, bet arī mani vecākie bērni.»

 

3.lpp.

Uzlabo veselības aprūpi Ziemeļkurzemē

Talsos svinīgi atklāta jaunā slimnīcas ēka, kas lielā mērā tapusi, pateicoties ventspilnieku ieguldītajam darbam.

 

4.lpp.

Pilsētās ielās brauc elektromobiļi

Vakar ventspilnieki varēja klātienē vērot jauno elektromobiļu priekšrocības. Šīs mašīnas jau pārvietojas mūsu pilsētas ielās.

Solis tuvāk Mūzikas vidusskolai

Ja viss noritēs veiksmīgi un valsts neatkāpsies no saviem solījumiem, pēc pusotra gada varētu uzsākt Mūzikas vidusskolas ēkas celtniecību, bet vēl pēc divarpus gadiem – mācības jaunajā ēkā.

Atzīmē Šekspīra gadadienu

Ventspils Augstskolas (VeA) studenti, atzīmējot Viljama Šekspīra 450. jubileju, nedēļas garumā iepazīst slavenā rakstnieka daiļradi.

 

5.lpp.

Reklāma

Satikšanās ar grafiku

Teātra namā Jūras vārti līdz 3. novembrim skatītājus priecēs jauna izstāde, kuras nosaukums ir REFRESH.

 

6.lpp. Vārds studentam.

Šomēnes atklājam kārtis! Pietiekami daudz esam turējuši savus noslēpumus pie sevis un savus nedarbus dienasgrāmatu piezīmēs! Ir nedarbi, kurus atklājot ap sirdi kļūst vieglāk un sejā iezogas viltīgs smaids. Lūk, studentu atzīšanās! Lieki piebilst, ka nevienu no nedarbiem skolā vai citā publiskā vietā nav ieteicams atkārtot.

 

7.lpp. Ventspilnieki pirmajā republikā. 1930. gads. Vasara un rudens

Auto apgāzis sēņotāju

Sestdien kāds automobilis Kārļa ielā uzbraucis virsū un notriecis zemē kādu Edu Zēbergs no Liepenes Dižkannu mājām. Kritiens bijis tik laimīgs, ka sievietei nekādi miesas bojājumi nav nodarīti, tikai izbirušas groziņā salasītās sēnes. Klizmā vainojams kā šoferis, tā gājēja. Šoferis par izbirušajām sēnēm samaksājis.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: