Laikraksta «Ventas Balss» ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Rīt dosimies vēlēt

Rīt ir nozīmīga diena mūsu valsts nākotnei, jo iedzīvotāji ar savu balsi noteiks, kādi politiskie spēki un kuri cilvēki turpmākos četrus gadus rūpēsies par valsti un tās iedzīvotājiem.

Pirmais gads pedagoga profesijā

Skolotāja Inga Ozoliņa savu nākamo profesiju bija izvēlējusies, jau mācoties 5. klasē, taču tikai tagad, pēc vairāku gadu darbošanās citā jomā, viņa stājusies klases priekšā.

2.lpp. Viedoklis: «Latvijai esam mēs», laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Nevienam negribu teikt priekšā, kas viņam rīt būtu jāizdara – jānovāc raža, jāapciemo radi, jāatpūšas pie jūras vai jāiet vēlēt. Izvēle ir katra paša ziņā. Tas gan nenozīmē, ka jūsu rīcība neietekmēs mūsu visu dzīvi turpmākos četrus un, kas zina, vēl ilgākus gadus.»

3.lpp.

Basketbola hallē top jauni tablo

Jau pēc divām nedēļām basketbola klubs Ventspils savus Eiropas kausa pretiniekus varēs uzņemt mūsdienīgi rekonstruētajā Basketbola hallē, kur šobrīd tiek uzstādīti moderni tablo.

Tūrisma speciālisti pēta iespējas

Mūsu pilsētā viesojās Baltijas valstu tūroperatori – semināra Baltic Connecting dalībnieku grupa.

4.lpp. Aktuāli. Likums pieņemts. Būvēsim pa jaunam

Jaunais būvniecības likums, pie kura strādāja vairāku sasaukumu valdības, beidzot 1. oktobrī ir stājies spēkā. Ventspils speciālisti nesteidz apgalvot, ka jaunais likums novērsīs visas problēmas būvniecībā. Par to spriest pāragri kaut vai tāpēc, ka joprojām nav izstrādāti daudzi būvniecības noteikumi, bet pamatdokuments, bez kura nav iespējams neko būvēt, – Vispārīgie būvnoteikumi – publicēts tikai divas dienas pirms likuma stāšanās spēkā.

5.lpp. Intervija. Prasme, ko nevar nopirkt veikalā

Saruna ar Ventspils domes priekšsēdētāju, partijas Latvijai un Ventspilij vadītāju, Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) premjera kandidātu Aivaru Lembergu par iespējām, cilvēkiem, cerībām, pārliecību, par savu un valsts nākotni.

6.lpp.

Par apkārtējo vidi ir jāinteresējas

Pie 4. vidusskolas ēkas mastā plīvo Zaļais karogs, kas apliecina – trešo gadu pēc kārtas iegūts ekoskolas statuss.

Velkonim veiksmīga MTB sezona

Noslēgusies kārtējā kalnu divriteņu jeb MTB seriāla sezona, kurā veiksmīgi startējuši komandas Velkonis braucēji un arī citi ventspilnieki.

Eirolīgas rūdījums un Izmiras paziņas

ULEB Eiropas kausa F grupā, kurā ielozēts BK Ventspils, savākušās komandas ar Eirolīgas pieredzi, bet ventspilnieki jau otro reizi īsā laika posmā savesti kopā ar turku Karsiyaka.

7.lpp.

Sveicam skolotājus

Šodien ir Skolotāju diena, kad stundas vada vecāko klašu audzēkņi, bet pedagogi pie kafijas tases aizdomājas par savas profesijas garoziņu un zelta maliņu.

8.lpp. Sludinājumi

9.lpp. TV programma

10.lpp. TV programma

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: