Olimpiskā centra sporta manēžu piektdien no rīta 10.00 piepildīs aptuveni 350 pirmsskolas izglītības iestāžu, sportot griboši, sagatavošanas grupu audzēkņi, 10 sporta pedagogi, kā arī grupu pedagogi un vecāki.

Tiks pārstāvētas visas 10 izglītības iestādes: „Vāverīte”, „Eglīte”, „Zvaigznīte”, Saulīte”, „Rūķītis”, Margrietiņa”, „Bitīte”, „Pasaka”, „Varavīksne” un „Zīlīte”. Olimpisko dienu atklās un kopā ar bērniem vingros – Olimpiskā centra karsējmeitenes un gotiņa. Pēc kopīgas vingrošanas, bērniem būs jāpiedalās vēl 10 sporta aktivitātēs: skrējiens ap sporta manēžu, izlīšana caur tuneli, veiklības skrējiens ap barjerām, lēciens no buka, tāllēkšana, arī dažādi handbola elementi. Par katru paveikto sporta aktivitāti, grupai tiks piešķirta 1 uzlīme.

„Protams, kā jau sportā, būs arī dalībnieku apbalvošana. Paldies Ventspils Olimpiskajam centram par sadarbību un iespēju pirmsskolniekiem piedalīties tik grandiozā pasākumā, kas bērnos rada prieku un vēlmi turpmāk iesaistīties sporta aktivitātēs”, saka Ventspils Izglītības pārvaldes metodiķe Sandra Gūtmane.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: