No 22. līdz 28. septembrim futbola mīļotāji aicināti piedalīties Futbola dienu pasākumos visā Latvijā, kas šogad notiks jau piekto reizi pēc kārtas.

Šobrīd savu dalību Futbola dienas pasākumos apstiprinājuši vairāk nekā 40 sporta organizācijas no visas Latvijas. Plānots, ka sporta pasākumos varētu piedalīties vairāki tūkstoši entuziastu. Malā, protams, nestāvēs arī Ventspils. 27. septembrī no pulksten 12.00 laukumā starp Kuldīgas un Zvaigžņu ielu (pretī ugunsdzēsēju depo) risināsies Gālenes Kājspēles, kurās aicināts piedalīties ikviens. Pasākuma organizatori sola veiklības, precizitātes, spēka un sadarbības prasmju pārbaude, veicot radošus uzdevumus, piedaloties spēles un citās aktivitātēs.

Savukārt nākamajā dienā no pulksten 10.00 Pārventā Futbola akadēmija Cerība organizēs bērnu futbola turnīru divās grupās – vienā spēlēs U-7 un U-8 vecuma grupas komandas, otrā cīnīsies deviņus un desmit gadus vecie puiši. Futbola dienas galvenais mērķis ir parādīt sabiedrībai, ka futbols ir sporta veids, kas brīvi pieejams visiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: