Laikraksta «Ventas Balss» piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Ventspilī ražos šokolādi

Viens no lielākajiem šokolādes ražotājiem Krievijā – ģimenes uzņēmums Pobeda Confectionery plāno savu trešo ražotni jau nākamā gada pavasarī atvērt Ventspilī. Brīvostas pārvaldes iznomātajās telpās gadā izgatavos vairāk nekā tūkstoš tonnu šokolādes tāfelīšu, konfekšu un citu šokolādes izstrādājumu, kuri tālāk ceļos uz Eiropas un Amerikas tirgu, stāsta pārvaldes pārstāvis Igors Udodovs.

Par siltumu būs jāmaksā mazāk

Laba ziņa ventspilniekiem – iepriekš dotie solījumi tiek pildīti un jau otro reizi plānots samazināt apkures tarifu.

2.lpp. Viedoklis: «Neviens nav no Latvijas», laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Tas ir labākais darījums no visiem iespējamajiem, trešdien televīzijā sacīja premjere Laimdota Straujuma par valdības pieņemto lēmumu pārdot banku Citadele ASV fondam Ripplewood Holdings jeb, vienkāršiem vārdiem runājot, ofšoram. Ja premjere par labāko var nosaukt darījumu, kurā Latvijas tauta tiek vaļā no bankas, kas ienes valsts budžetā naudu, tad man ir nopietns jautājums: kā interesēs jūs, Straujumas kundze, strādājat?»

3.lpp.

Jaunumi aptieku darbā

Šobrīd Veselības ministrija gatavo grozījumus Aptieku darbības noteikumos, paredzot, ka turpmāk visu darba dienu aptiekā jābūt farmaceitam.

4.lpp.

Kartupeļi izauguši sīkāki

Daudziem mūsu puses kartupeļu audzētājiem kartupeļu talkas jau aiz muguras un bumbuļi jau novietoti pagrabos. Citi vēl turpina dzīt vagas, darbināt traktorus un kartupeļu kombainus.

Veselības dienā Tūrisma rallijs

Šogad Ventspils 3. vidusskolā sporta jeb veselības diena norisinājusies netradicionāli, jo aizsākta jauna tradīcija – Tūrisma rallijs.

5.lpp. Intervija. Robežu nav vispār

Jaunais velotriālists ARVIS DERMAKS šovasar kļuva jau par trīskārtēju pasaules čempionu, šoreiz triumfējot junioru klasē, taču apetīte uz titulu izcīnīšanu vēl mazumā nav gājusi. Sarunā ar Ventas Balsi sportists gan atzīst, ka ļoti gribētu lielāku konkurenci Latvijā, taču, lai tā būtu, nepietiek tikai ar pašu braucēju vēlmi vien.

6.lpp. Sports. Diennakts braucienā apsteidz 55

Ventspils ekipāža – Igors Skoks, Rūdolfs Skoks un Arvis Piķis (komanda Tempo 24H) – piedalījusies 24 stundu braucienā Tout Terrain de France, nopietnajā pārbaudījumā protot atstāt aiz muguras 55 konkurentus.

Pirmo noskaidro novada čempionu

Ventspils Galda hokeja klubs jauno sezonu uzsāka ar novada čempiona noteikšanu, Piejūras brīvdabas muzejā aizvadot finālsacensības ar astoņu spēlētāju dalību.

Šorttrekisti uzsākuši jauno sezonu

Sporta skolas Spars šorttrekisti aizvadījuši pirmās sacensības jaunajā sezonā, trīs dienas Rumānijas pilsētā Mjerkurea Čjuku startējot Danubia kausa pirmajā posmā.

7.lpp.

Veiksmīgi aizvada ugunsdzēsības mācības

Ventspils slimnīcā no trim nodaļām veiksmīgi evakuēti 69 cilvēki un nodzēsts ugunsgrēks – par laimi, tās bija tikai mācības, lai būtu gatavi iespējamai realitātei.

8.lpp. Sludinājumi

9.-10.lpp. TV programma

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: