Laikraksta «Ventas Balss» pirmdiena numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Zaglis aizmūk bez laupījuma

Juvelierizstrādājumu veikala Rubīns pārdevēju drosmīgā rīcība likusi laupītājam aizmukt no nozieguma vietas tukšām rokām. Veikals jau strādā ierastajā režīmā, taču darbinieces vēl joprojām ir šokā par notikušo.

Pie jahtas stūres rata neredzīgie

Pagājušās nedēļas nogalē mūsu ostā uz vienu dienu un divām naktīm piestāja Polijas jahta Bryza H, uz kuras klāja bija pieci neredzīgi jūrnieki. Jahta devusies kruīza braucienā pa Baltijas jūru, lai rādītu dažādu pilsētu un valstu iedzīvotājiem, ka neredzīgi cilvēki spēj visu to pašu, ko redzīgi.

2.lpp. Viedoklis: „Par politiku”, laikraksta «Ventas Balss» žurnālists Pēteris Neimanis

«Ilgi laulībā nodzīvojušos pārus parasti slavē, apbrīno un pasniedz kā īstas mīlestības paraugu. Pilnībā piekrītu, ka bez mīlestības negriež nazis ass, bet apgalvojumi, ka mīlestība nu ir vienīgais, kas ļāvis ģimenei visus šos gadus turēties kopā, ir pilnīgs bleķis! »

3.lpp.

Daudzstāvu ēkā plosās uguns

Fabrikas ielā 2a pilnībā izdedzis dzīvoklis 5. stāvā. Drošības nolūkos ugunsdzēsēji no ēkas evakuējuši 31 cilvēku.

4.lpp. Kultūra. Pārventā piestāj burinieki

Ar ventspilnieka Tālivalža Šeptes personālizstādes atklāšanu bibliotēkā tagad apskatāmi fotoattēli, kuros redzams viens no krāšņākajiem notikumiem pērnvasar – regate.

Pētersons prezentē debijas albumu

Klausītāju vērtējumam nodoti 12 pašmāju mūziķa radītie skaņdarbi, kas apvienoti albumā Apturēts laiks.

Godinās lībiešu kultūru

Jau ceturto reizi Ventspilī tiks aizvadītas Lībiešu kultūras dienas, kuras ar savu plašo pasākumu programmu visus interesentus izglītos par šīs tautas tradīcijām, notiks arī jaunas grāmatas atvēršanas svētki.

5.lpp. Veselības aprūpe. Būvvalde apseko Talsu jauno slimnīcu

Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas Talsu filiāli piektdien apmeklēja Talsu novada būvvaldes komisija, lai pieņemtu ekspluatācijā jauno slimnīcas ēku.

Latvijā atzīmē Vispasaules Fizioterapijas dienu

Šodien jau sesto gadu Latvijā tiek atzīmēta Vispasaules Fizioterapijas diena, šoreiz uzmanību pievēršot biroja darbiniekiem, kuru darbs ir mazkustīgs.

Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca informē

6.lpp. Kopā apēsta sāls un baudīts saldums

Kā viens mirklis paskrējuši kopīgi nodzīvotie gadi, savā 50. kāzu dienā atzīst divi Ventspils Zelta pāri – Vineta un Vilnis Smilšarāji un Liesma un Imants Apfelbaumi.

Biļetes cena balstās uz godīgumu

Maršruta taksometra vadītājs augusta pēdējā dienā pieprasījis pasažierei, kam tikai nākamajā dienā bija jāuzsāk mācības 1. klasē, pirkt skolēna biļeti. Tādu tiesību viņam nebija.

7.lpp. Intervija. Meri: būtiski atrast pareizo līdzsvaru

Ventspils kultūras dzīvē gaidāmas pārmaiņas. Darbu mūsu pilsētā uzsāk Latvijas Nacionālās operas diriģents AIGARS MERI, kurš jau tagad ir apņēmības pilns sākt darbu Ventspils kamerkorī un kamerorķestrī un realizēt ievērības cienīgus plānus.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: