OC ”Ventspils” ledus hallē 22 kērlinga komandas no Igaunijas, Lietuvas, Baltkrievijas, Krievijas, Skotijas un Latvijas cīnījās par Ventspils kausu.

Apskati foto!

”Ventspils kauss 2014”’ notika no 28. līdz 30.augustam. Vienotā konkurencē sacentās vīriešu, sieviešu un jauktās komandas.  Katra komanda turnīrā aizvadīja piecas spēles. Komandas sacensības uzsāka trīs apakšgrupās, bet pēc trīs spēļu rezultātiem komandas tika sadalītas Zelta un Sudraba grupās.

No piecām ventspilnieku komandām Zelta grupā, kurā norisinājās cīņa par Ventspils kausu, iekļuva divas komandas – pilsētas čempionvienība – komanda “Pērles” un junioru komanda “Ice Storm”, kas attiecīgi izcīnīja sesto un devīto vietu. 

Šoreiz godalgotās vietas izcīnīja viesi – 2014. gada Ventspils kausu uz Rīgu aizveda Latvijas un Skotijas spēlētāju pārstāvētā internacionālā komanda “Team Gray” (Brian Gray, Ainārs Gulbis, Raivis Bušmanis, Artūrs Volkovičs), kas vienīgā no komandām spēja aizvadīt turnīru bez zaudējumiem. Otrajā vietā – pagājušā gada kausa ieguvēji – komanda ForUs no Rīgas, bet trešajā vietā igauņu komanda “Pueongchang 2018”.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: