Laikraksta «Ventas Balss» piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Ūdensvads ies garām

Šaurā Graudu iela Krievlaukos sadalījusi nekustamā īpašuma īpašniekus abās ielas pusēs tajos, kuri itin drīz sagaidīs centrālo ūdensapgādi, un tajos, kuri paliks bez tā. Graudu ielas nepāra puses zemes īpašnieki skumji noraugās, kā tiek ierīkots ūdensvads, kas atradīsies tikai dažus metrus no viņu zemes gabaliem, bet netiks pie viņu īpašumiem.

Piens kļūst lētāks

Atsevišķos veikalos jau tagad, citos jau tuvākajās dienās piena un piena produktu cenas pazeminās.

2. lpp. Viedoklis: «Ieņēmuši troni», portāla ventasbalss.lv redaktore Dace Vašuka

«Nekas un neviens nespēj satricināt šobrīd valdošās partijas uzcelto veiksmes stāstu. Tā purpura apmetnis ir tik biezs, pārliecinošs un galma gvardes cītīgi aizsargāts, ka rūpīgi slēpj valsts bada un veselības problēmu nomocīto augumu.»

3.lpp.

Zagļus aiztur, zādzības turpinās

Lai arī Ostas ielas promenādes kiosku apzadzēji tika notverti, zādzības šai vietā turpinās.

4.lpp.

Demonstrē ziedojumu izlietojumu

Par pavasarī notikušajā labdarības koncertā savāktajiem līdzekļiem iegādātas bērnu attīstībai vajadzīgas lietas.

Satiekas latvieši no visas pasaules

Trešdienas pēcpusdienā redakcijā neplānoti sabirst bariņš jauniešu. Izrādās – sarunāt interviju ir viens no viņu nometnē dotajiem uzdevumiem, tāpat kā uzdevums sastapt Aivaru Lembergu.

5.,6. lpp. TV Programma.

7. Intervija

Rotācija – kā pieredzes apmaiņas līdzeklis

Tieši pirms mēneša Valsts policijas Ventspils iecirkņa priekšnieka amatā rotācijas rezultātā uz trīs gadiem tika iecelta Kuldīgas policijas iecirkņa priekšniece Iveta Būdeniece. Viņa nebaidās atklāti runāt par iecirkņa problēmām, bet par vienu no prioritārajiem uzdevumiem uzskata piesaistīt Ventspilī jaunus darbiniekus. Rotācija Ventspilī – jauna sadaļa viņas karjeras sarakstā. Apņēmības un pieredzes viņai ir gana, kas, protams, nāks par labu Ventspils iecirknim.

8.lpp. Sports

Basketbola izlase jau finālturnīrā

Jau divas kārtas līdz Eiropas basketbola čempionāta kvalifikācijas maču noslēgumam ceļazīmi uz finālturnīru garantējusi Latvijas nacionālā izlase.

Trusevičam jau otrais Ginesa rekords

Pieredzējušais spēkavīrs Eduards Trusevičs savu sasniegumu kolekciju papildinājis ar jaunu Ginesa rekordu, kas sasniegts svaru bumbu celšanas meistaru Vispasaules olimpiādē Baltkrievijas pilsētā Vitebskā.

Velkonis briest pasaules čempionātam

Noslēdzies Latvijas čempionāts virves vilkšanā, kura pēdējā posmā vairāk tika domāts par sezonas galvenajiem mačiem – pasaules čempionātu ASV pilsētā Madisonā.

9.lpp.

Pēc Krusta gājiena esmu gatava lidot!

Katru gadu pirms Kristus apskaidrošanās svētkiem pareizticīgie dodas Krusta gājienā, mērojot vairāk nekā 50 kilometrus. Kopā ar citiem šajā ceļā devās arī ventspilnieki.

Mani 724 vārdi Ventspilij

Noslēdzies Ventspils bibliotēkas organizētais konkurss Mani 724 vārdi Ventspilij. Piedāvājam iepazīties ar tajā iesniegtajiem darbiem. Rinalda Eglīša darbs Ventspils – intro žūrijas vērtējumā atzīts par vienu labākajiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: