Laikraksta «Ventas Balss» ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Užavnieki ir lepni par savu sētu

Vairākos novada pagastos, tostarp Užavā, jau ilgus gadus notiek konkurss par skaistāko pagalmu un dārzu. Arī šovasar žūrija novērtējusi konkursam pieteiktās sētas. Atzinību saņēmusi arī Dreimaņu saimniece Aina Ērkšķe, kuras mājās dzīvo arī taksīte Frīda.

Atbalsta pagalmu labiekārtošanu

Pilsētas dome atbalstījusi vēl trīs daudzdzīvokļu māju teritoriju labiekārtošanas projektus. Pašvaldības līdzfinansējums veido 80% no kopējām izmaksām.

2.lpp. Viedoklis: «Ar ieroci prātīgi», portāla ventasbalss.lv redaktore Dace Vašuka

"Atliek latvieti satracināt ar bailēm no brūnā kaimiņu lāča – asinis burtiski mutuļo. Var dot rokā ieroci."

3.lpp.

Aicina balsot par fotoattēliem

Līdz 27. augustam ikvienam ir iespēja atdot savu balsi par tīkamāko foto, kas startē Ventspils 2014. gada fotoattēlu konkursā.

Ventamonjakam cits īpašnieks

Ventspils uzņēmumu Ventamonjaks pārpirkusi kompānija, kas saistīta ar lielāko Krievijas minerālmēslojumu ražotāju. Līdz ar to ventspilnieki cer uz amonjaka kravu plūsmas pieaugumu.

4.lpp.

Rodeo sezonas pirmais tituls

Baltijas čempionāta motokrosā izšķirošais posms ļoti veiksmīgs padevās Ventspils motokluba Rodeo braucējiem, kuriem kopvērtējumā izdevās tikt pie divām vietām pirmajā trijniekā.

Mākslinieki apgūst Gūtšmita namu

Kopš 17. augusta grafikas plenēra Ventspils DOKUMENTA 2014 dalībnieki aktīvi strādā, lai rīt, iekļaujoties piektdienas vakara pastaigas norisē, Gūtšmita namā atklātu plenēra noslēguma izstādi.

5. lpp. Mans dārzs

Užavnieki ir lepni par savu sētu

6.lpp. Ceļasoma: Troļļu karaļvalsts – Norvēģija

7.lpp. Intervija: Mans darbs ir mans dzīvesveids

Ventspilī dzimusī māksliniece OĻA VASIĻJEVA iekarojusi atpazīstamību pasaulē. Viņa strādā ar video, tēlniecību, mūziku un tekstiem, viņas darbos vērojamas plašas atsauces uz daiļamatniecību, mūziku, subkultūrām un literatūru.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: