Iznākot atvasaras vakara gaismā piektdienas vakarā, varēs baudīt plašu kultūras un izklaides programmu.

Ventspils laukumos un parkos skanēs dažādu žanru mūzika, demonstrēs kino, notiks dzejas lasījumi un būs apskatāmas izstādes. Līdzdarboties multimediālā gaismas spēlē pie strūklakas Saules laiviņas varēs ikviens.

 

Taču viens no īpašajiem 22. augusta pastaigas notikumiem solās būt ceļojums laikā. Tas uz pagātnes notikumiem paskatīties šodienas acīm aicinās Gūtšmitu namā. Tajā kā laikmeta lieciniekā, sadarbībā ar Ventspils muzeju mākslinieki iecerējuši grafikas plenēru - DOKUMENTA 2014 - mākslinieku mūsdienu skatījumu uz vēsturiskajiem notikumiem.

 

Bērnu pilsētiņā, mazos ventspilniekus izklaidēs dažādi animāciju filmu varoņi. Savukārt Jaunpilsētas laukumā katrs varēs mēģināt sevi atrast Ventspils fotogrāfu darbu izstādes Svētki pilsētā bildēs. Ap pusnakti strūklakā Saules laiviņas laidīs digitālus saules zaķīšus, bet tirgus laukumā notiks lustes līdz pat maģiskajai pusnakts stundai. To pieskandinās dejotāji, dziedātāji un muzikanti no Kuldīgas Rumbas kvarteta un grupas Jūrkant. Dzirnavu laukumā notiks tradicionālais Dārza koncerts ar romantiskiem dziedājumiem, populāru klasisko mūziku, kino un mūziklu melodijām.

Ieeja visos pasākumos bez maksas – par to parūpējusies Ventspils pilsētas dome.

Vakara pastaiga Ventspilī notiks jau ceturto reizi, savu popularitāti pasākumi Iznāc vakara gaismā iekarojuši ar plašu un daudzveidīgu programmu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: