Ceturtās trīsbumbu spēles noslēgušās ar jaunu čempionu kronēšanu – šoreiz titulu izcīnīja pagājušā gada trešā spēcīgākā komanda Maskava, kļūstot par ceturto komandu, kas triumfējusi spēlēs.

Lai gan Maskavai pirms cīņās pludmales volejbolā bija labākā pozīcija kopvērtējumā, pilnībā droša par uzvaru komanda vēl nevarēja būt. Sevišķi, ja viena no galvenajiem konkurentiem ir tik pieredzējusi komanda kā Krauzers. Talsenieki, kas trāpījās vienā grupā ar maskaviešiem, izskaitļoja, ka nosargāt pērn izcīnīto titulu viņi var tikai tad, ja kopvērtējuma līderus neielaiž sešniekā. Īstenojot šo plānu, Krauzers jau pirmajā mačā bez lielas pretestības piekāpās Inkubatoram, taču turpmāk tik gludi ar ieceru realizāciju negāja.

 

Maskava piekāpās tikai Krauzeram, tāpēc pēc četru apļu cīņām trim komandām bija vienāds punktu skaits (vēl arī Inkubatoram). Taču, izvērtējot papildrādītājus, labākā situācijā bija maskavieši un talsenieki, kas savukārt nozīmēja, ka Maskava jau kļuvusi nenotverama citām komandām. Par daudz paši krauzeri bija paņēmuši no Inkubatora un par daudz paši inkubatorieši bija zaudējuši Maskavai.

 

Līdz ar to spēļu pēdējā dienā bija jānoskaidro divi pārējie pirmā trijnieka kolektīvi un, protams, arī pārējai kopvērtējums. Pludmalē triumfēja Krauzers, vēlreiz apstiprinot spēļu tradīciju, ka uzvarētājs volejbolā nekļūst par uzvarētāju kopvērtējumā. Talseniekiem spēlēs otrā vieta, bet trešajā finišēja Bucher Schoerling komanda, kas volejbolā izcīnīja otro vietu. Trešie pludmalē, tieši tāpat kā basketbolā bija Blāzmas spēlētāji, taču lielā neveiksme futbolā visu spēļu vērtējumā ļāva ieņemt vien piekto vietu.

 

Ceturtās spēles līdz ar to ir finišējušas, bet jau sākusies spriešana par piektajām – pirmajām jubilejas spēlēm.

 

4.Trīsbumbu spēļu kopvērtējums

 

1. Maskava

2. Krauzers

3. Bucher Scholerling

4. Taverna

5. Blāzma

6. Inkubators

7. Zirga gaļa

8. Gambino

9. Kurekss

10. Rando K

11. RIO

12. Gālene

13. Daciks&Co

14. Ventspils Nafta termināls

15. Jamaica West

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: