Ventspils domes fotokonkursa konkursa komisija izvērtējusi Ventspils 2014. gada Fotoattēlu konkursam iesniegtos darbus.

Četrdesmit labākos var apskatīt un novērtēt, balsojot portālā ventspils.lv.

 

Balsot varēs no 20. augusta līdz 27.augusta plkst. 16.00. Balsot iespējams par vairākām fotogrāfijām, ik pēc 24 stundām.

 

Fotogrāfijas autors, kura darbs portāla balsojumā uzvarēs, saņems speciālu balvu. Lai saglabātu intrigu un neietekmētu balsojuma rezultātu, portālā fotogrāfijas tiks publicētas ar kārtas numuru un nosaukumu.

 

Pavisam konkursam tika iesniegts  361 divdesmit sešu autoru darbs, bet pērn tika saņemti 433 divdesmit astoņu autoru darbi.

 

Ventspils fotoattēlu konkurss notiek jau vienpadsmito gadu. Tā mērķis ir veikt atraktīvu un mākslinieciski kvalitatīvu Ventspils fotoattēlu atlasi pilsētas 2015. gada tūrisma brošūras, kartes, kalendāra un citu izdevumu sagatavošanai, kā arī piedāvāt šos fotoattēlus apskatei plašai publikai, veidojot fotoizstādi.

 

Iesniegtajiem fotoattēliem ir jāraksturo Ventspils ekonomiskās, sabiedriskās aktivitātes, kā arī Ventspils kultūrvēsturiskie objekti, pilsētvide, tūrisma un atpūtas objekti, kultūras un sporta pasākumi pilsētā, Ventspils iedzīvotāji ikdienā un svētkos.  

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: