Laikraksta «Ventas Balss» piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Vēlas iepriecināt bērnus

Šī sestdiena un svētdiena daudziem mazajiem ventspilniekiem atmiņā paliks kā skaists mirklis no bērnības, jo daudzas ģimenes atsaukušās Kultūras centra aicinājumam piedalīties Bērnības svētkos.

Siltuma ražotāji apspriež aktualitātes

Vakar Ventspilī notika Latvijas Siltumuzņēmumu asociācijas padomes atklātā sēde, kurā izskanēja gan patīkama, gan arī satraucoša informācija siltuma patērētājiem, kas saistīta ar siltuma izmaksām.

2.lpp. Viedoklis: «Īsti svētki», laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Svētku diena ir tikai mirklis, salīdzinot ar ilgstošo un darbietilpīgo procesu, ko divos vārdos sauc par gatavošanos svētkiem.»

 

3.lpp.

Stafordšīras terjers izrēķinās ar kaķi

Suns uzbrūk kaķim un to nokož. Suņa saimniece un kaķa īpašniece neko nespēj izdarīt. Vai šāds suns ir drauds arī cilvēkiem?

4. lpp.

Puzes ezerā makans loms

Nedēļas nogalē pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs novada ezerā ticis pie 10 kg liela sama.

Izvērtēs labākos šāgada fotoattēlus

Ir noslēgusies fotoattēlu iesniegšana Ventspils fotokonkursam, kurš šogad norisinās jau vienpadsmito gadu.

5. lpp. Darbs un nauda.

Izgudrojums atvieglo darbu

Sveču ražotnē Diana Sveces līdztekus mūsdienīgām iekārtām un tehnoloģijām tiek izmantots arī roku darbs. Dažos iecirkņos roku darbu apjoms samazinās, pateicoties uzņēmuma speciālistu izgudrojumiem.

Izveidota Kurzemes uzņēmēju padome

Ventspils devusi impulsu un startu kārtējai iniciatīvai, atbalstot uzņēmējdarbību. Pagājušajā nedēļā notika jaunizveidotās Kurzemes uzņēmēju reģionālās padomes sēde.

 

6.-7. lpp. TV programma

8.lpp. Sports

Uzvara pēdējo minūšu drāmā

FK Ventspils izdevies otro reizi šosezon sarūgtināt pašreizējos Latvijas futbola virslīgas līderus Skonto futbolistus, tā joprojām saglabājot labas izredzes pacīnīties par čempionu titula nosargāšanu.

Uz Pasaules jaunatnes olimpiādi

Rīt Ķīnas pilsētā Naņdzjinā startēs vērienīgākais jaunatnes sporta forums – 2. pasaules jaunatnes olimpiāde, kurā Latvijas izlases sastāvā startēs arī divi Ventspils pārstāvji.

Mājinieki sporta spēlēs trešie

Ventspilī aizvadītas Latvijas olimpisko centru sporta spēles, kurās godalgotā vietā tika arī mājinieku komanda, tiesa, solīdi palaižot priekšā divu citu centru pārstāvjus.

9.lpp. Intervija

Būvniecība ir rūpju process

Būvfirmas Pilsbūve vadītājs AIVARS AVOTIŅŠ, saņemot pilsētas domes Lielo balvu, sajuties līdzīgi kā svarīga objekta atklāšanā, kad svinīgi tiek pārgriezta lentīte un izskan pateicība par darbu – vien šis ir tāds lielāks paldies, kas uzliek arī atbildību.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: