Laikraksta “Ventas Balss” ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Atjaunots Pārventas Mežaparks

Vakar no rīta ap 140 mirdzošu acu pāru vēroja, kā tiek atklāts Pārventas Mežaparka labiekārtojums un atjaunotā Džungļu taka.

Gatavojas cīņai pret cūku mēri

Āfrikas cūku mēra nonākšana mūsu pusē ir tikai laika jautājums, pārliecināts Pārtikas un veterinārā dienesta Ziemeļkurzemes pārvaldes vadītājs Ivars Koloda.

2.lpp.

Viedoklis: «Redzot citam citu», žurnālists Pēteris Neimanis

Veloceliņu kilometri, protams, veicinājuši riteņbraucēju skaita pieaugumu, kas savukārt ievērojami atdzīvinājusi pilsētu, taču reizē padarot tās satiksmi arī nervozu.

3.lpp.

Divas avārijas ar cietušajiem

Embūtes ielā notriekta velosipēdiste, bet Puzes pagastā Mercedes Benz vadītāja nobrauksi no ceļa.

Teātra namā gaidāmas pārmaiņas

Īsi pirms jaunās Jūras vārtu sezonas no sava amata atkāpjas Kurzemes filharmonija valdes priekšsēdētājs Māris Valtenbergs.

4.lpp.

Māksla uz visu banku

Livonijas ordeņa pils izstāžu zālē apskatāma naudas dizaina autoru grupas oriģināldarbu izstāde.

5. lpp.

Apburošais Jūrmalas dārzu šarms

Lai priecātos par skaistumu un uzzinātu ko jaunu un interesantu, nemaz nevajag doties uz svešām zemēm. Dažkārt der palūkot, ko dara tuvāki un tālāki kaimiņi.

6. lpp.

Baznīcas vēsture zeltītos rāmjos

Pagājušajā sestdienā, vienlaikus ar Popes pagasta svētkiem, Popes baznīcā tika atklāta arī kāda izstāde. Divos zeltītos koka grebuma rāmjos nu iespējams atklāt baznīcas vēsturi.

Grafikas plenērā dokumentē mirkli

No 17. līdz 23. augustam Ventspilī norisināsies grafikas plenērs Ventspils DOKUMENTA 2014, kura laikā uz vietas strādās 20 mākslinieki no Latvijas un Baltkrievijas.

Ventspilniekus meklē tuvinieki

Daudzus ventspilniekus meklē tuvinieki un draugi, kuri dažādu iemeslu dēļ zaudējuši jebkādus sakarus ar viņiem. Palīdzēt steidz televīzijas raidījums Gaidi mani (Ždi meņa) un tās brīvprātīgais palīgs Latvijā Mārtiņš Ziebergs.

 

7.lpp.

Ventspilnieki pirmajā republikā: 1929. gads.Vasara.

Pirmā domes sēde nu jau aiz muguras. Ventspilnieki, neatraduši izklaides iespēju, izdomā aizvien citas izdarības. Šoreiz jautrību nodrošina vietējie komunisti.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: