Rīt, 13.augustā plkst. 10:00 Pārventas Mežaparkā notiks šovasar uzstādīto jauno rotaļu un sporta elementu svinīga atklāšana.

Pasākumā ir aicināts piedalīties ikviens, taču jo īpaši gaidīti ir mazākie ventspilnieki un pilsētas viesi, lai izmēģinātu un novērtētu jauninājumus.

 

Pasākumā piedalīsies un labiekārtoto parku iedzīvotāju rīcībā oficiāli nodos Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs un citi domes pārstāvji, kā arī pasākumā viesosies bērni no Pārventas bērnu dārziem.

 

Jau iepriekš ziņots, ka, ņemot vērā iedzīvotāju vēlmes un ieteikumus, šovasar tika rasta iespēja uzstādīt vairākus jaunus, kā arī rekonstruēt esošos rotaļu un sporta elementus Pārventas Mežaparkā. Parks tika papildināts ar jaunu koka rotaļu namiņu ar slīdkalniņu un šūpolēm mazākiem bērniem, bet lielākiem bērniem tika izveidota jauna šķēršļu trase ar perspektīvu to laika gaitā papildināt ar jauniem elementiem. Daļa esošo Džungļu takas elementu tika saglabāti, tos atjaunojot un pārvietojot. Tāpat parkā izveidota atpūtas vieta bērnu vecākiem un citiem apmeklētājiem, izveidojot jaunus pastaigu celiņus  un uzstādot soliņus, bet aktīvās atpūtas cienītājiem parkā uzstādīta jauna kompleksa āra fitnesa iekārta.

 

Rotaļu iekārtas iepirktas gatavā veidā no Vācijas ražotāja EIBE, bet kompleksais trenažieris izgatavots tepat Ventspilī, tā izgatavošanu veica firma SIA “PARKIT”. Parka labiekārtojumu projektu sagatavoja ventspilnieki – firma SIA “Westhaus”, bet vietas ierīkošanu un iekārtu uzstādīšanu - SIA “Normunds un Partneri”.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: