6. augustā plkst. 10.00 Reņķa dārzā notiks tikko uzstādīto bērnu rotaļu iekārtu svinīgā atklāšana. Pasākumā ir aicināts piedalīties ikviens, taču jo īpaši gaidīti ir mazākie ventspilnieki un pilsētas viesi ar vecākiem, vecvecākiem, māsām un brāļiem.

Pasākumā piedalīsies un rotaļu iekārtas mazajiem rakariem oficiāli lietošanā nodos Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs un citi domes pārstāvji, kā arī pasākumā viesosies bērni no pilsētas bērnu dārziem, kuri paši pirmie varēs izmēģināt jautrās rotaļas jaunajās iekārtās.

 

Jau iepriekš ziņots, ka šovasar mazo ventspilnieku un pilsētas viesu priekam Reņķa dārza esošās rotaļu iekārtas papildinātas ar divām jaunām, 3 metru augstām, ar dažādiem rotaļu elementiem aprīkotām rotaļu iekārtām - „Sienāzis” un „Mārīte”. To paraugi šī gada sākumā noskatīti kādā izstādē Vācijā, bet neilgi pēc tam pieņemts lēmums par iekārtu iegādāšanos no ražotāja Entorno Urbano, Spānijā. Bērnu drošībai rotaļu laukuma segumam izvēlēts krāsains gumijas segums, kas Reņķa dārzā ieklāts 130 m2 platībā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: