Šogad maijā “Komunālā pārvalde” aicināja ventspilniekus piedalīties ikgadējā konkursā „Pilsētas rota”. Konkursā šogad žūrija vērtēja teju 700 skaistās piemājas teritorijas.

Žūrijas uzdevums nebija no vieglākajiem, jo ventspilnieki dārzus iekopuši vienu par otru skaistāk. Žūrija vērtēja gan jau iekoptus dārzus „ar stāžu”, gan pavisam jaunus dārziņus Ventas labajā un kreisajā krastā. Tika vērtēti žogi, vārti un vārtiņi, māju numuru zīmes, karoga vietas, priekšdārziņi un pieguļošā teritorija - zālieni, koki, krūmi, puķes, to izvietojums un saderība, kā arī citi pagalma labiekārtojuma elementi, kas ik gadu nebeidz pārsteigt.

 

Konkursa uzvarētāji tika paziņoti Ventspils Pilsētas svētku laikā, 2. augustā, Ostas ielas promenādē uz Centrālās skatuves:

1. vietu un akumulatora zāles pļāvēju „Rotak 34 Li” no „Bosch” ieguva Laura Liāna, kuras īpašums atrodas Kroņa ielā 20;

2. vietu un augstspiediena mazgātāju „Aquatak 37-13 PLUS” no „Bosch” ieguva Vita Dzērve, kuras īpašums atrodas Ganību ielā 27;

3. vietu un krūmu šķēru komplektu „ISIO 3” no „Bosch” ieguva Ausma Sondare, kuras īpašums atrodas Radio ielā 5.

 

Īpašu pateicību un gardu kliņģeri konkursa komisija piešķīra daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas Inženieru ielā 87 iedzīvotājiem un mājas pārvaldniecei Larisai Ulmane par pievilcīgi iekopto dārziņu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: