Trešdien, 30. jūlijā, pie Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas notika svinīga ceremonija – mācītājs Uģis Brūklene iesvētīja jaunizveidoto slimnīcas karogu.

Apskati foto!

 

Mācītājs Uģis Brūklene karoga iesvētīšanas pasākumā uzsvēra, ka karogs ir nopietna lieta, jo karogs vieno. Un arī slimnīcas kolektīvs ir viens veselums, jo viens bez otra neko nevar izdarīt. Visiem ir kopīga misija – rūpēties par cilvēka veselību, ko uzskatāmi ilustrē arī slimnīcas logo, kas atainots uz karoga – rokas, kas sargā sirdi. «Tā ir sirds, par ko jūs gādājat un rūpējaties, lai tā neapstājas, lai turpina darbināt organismu un turpina mīlēt,» iesvētīšanas pasākumā sacīja U. Brūklene.

 

Mācītājs iesvētīja ne tikai karogu, bet arī deva svētību visam slimnīcas kolektīvam, uzsverot, ka aiz ārsta stāv Dievs, kurš cilvēku ir radījis un caur ārstu sniedz cilvēkam palīdzību, kad tā viņam visvairāk ir vajadzīga.

 

Jaunais karogs izveidots četros eksemplāros. Viens karogs tiks ievietots karoga kātā un to varēs nest rokās dažādos pasākumos, tais skaitā pilsētas svētku gājienā. Divi karogi paredzēti uzvilkšanai mastā pie slimnīcas ēkas. Bet ceturtais karogs tiks uzdāvināts slimnīcas filiālei Talsos, kur drīzumā pacientiem durvis vērs jaunā slimnīcas ēka.

 

Karogs mastā plīvos dažādos svētkos, kā arī slimnīcas darbinieku apaļajās jubilejās.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: