Piektdien Rātslaukumā Ventspils Pilsētas svētku atklāšanas ceremonijā tika pasniegti Ventspils pilsētas domes apbalvojumi – Lielā balva un septiņas Balvas ventspilnieku izvirzītajiem laureātiem.

Apskati foto!

Saskaņā ar Ventspils pilsētas domes 2014. gada 18. jūlija lēmumu Ventspils pilsētas domes Lielā balva piešķirta Aivaram Avotiņam – SIA „Pilsbūve” valdes priekšsēdētājam, par ilggadēju un nesavtīgu darbu, ieguldījumu pilsētvides veidošanā, rekonstrukcijas darbu veikšanā un pilsētai nozīmīgu būvju celtniecībā.

Savukārt Ventspils pilsētas domes balvas piešķirtas:

  • Jānim Arājam – Ventspils pilsētas pašvaldības policijas priekšniekam, par ilggadēju darbu un rūpēm par pilsētnieku, viesu un pilsētvides drošību.
  • Arvīdam Bukam – ostas kapteinim, par ilggadēju profesionālu darbu Ventspils brīvostā, kuģu satiksmes organizēšanu un drošību ostā.
  • Vadimam Demčenko –Ventspils Svētā Nikolaja pareizticīgo baznīcas priesterim, par ieguldījumu dievnama restaurācijas darbos, par rūpēm, sapratni un ventspilnieku garīgās dzīves kopšanu;
  • Ērikam Eglītim – airēšanas trenerim, par ilggadēju profesionālu darbu un aktīvu iesaistīšanos sporta dzīves pilnveidošanā Ventspils pilsētā, augstas klases sportistu sagatavošanu;
  • Ģirtam Štekerhofam – ķirurgam, par ilggadēju un nesavtīgu darbu, kompetenci un rūpēm ventspilnieku veselības aprūpē;
  • Diānai Zaļepskai – vecmātei, par iejūtību, atsaucību, rūpēm un profesionālu darbu, gādājot par jaunajām māmiņām un mazuļiem.
  • Niklausam Hūzeram – SIA Bucher Schoerling Baltic valdes priekšsēdētājam, par ieguldījumu Ventspils pilsētas darba vides attīstībā, darba vietu nodrošināšanu un nesavtīgu darbu uzņēmuma attīstības veicināšanā.
Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: