Ekonomiskā krīze ir piemērots laiks jaunu ideju īstenošanai un jauna biznesa aizsākšanai.

Tiem, kas vēl tikai plāno uzsākt savu biznesu, ir vērts apmeklēt Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras sadarbībā ar Banku augstskolu rīkotu semināru. Seminārs par inovācijām uzņēmējdarbībā notiks 15. oktobrī plkst. 11 Ventspilī, Jūras ielā 36.

To vadīs Banku augstskolas docente Līga Peiseniece un lektore Inga Uvarova. Kā lektors seminārā piedalīsies Hipotēku un zemes bankas Ventspils filiāles pārstāvis.

Banku augstskolas projektu vadītāja Aija Rantiņa skaidro, ka seminārs būs saistošs kā iesācējiem, tā arī pieredzējušiem uzņēmējiem, kas nolēmuši sevi izmēģināt jaunā jomā, kā arī pašvaldības darbiniekiem un daudziem citiem iedzīvotājiem.

«Tādu semināru rīkošanas pieredze citos reģionos rāda, ka nereti jaunajiem uzņēmējiem pietrūkst noderīgas informācijas,» saka Rantiņa. Dažreiz īstajā brīdī saņemtā informācija kļūst par izšķirošu grūdienu praktiskai biznesa idejas īstenošanai.

Ventspils seminārā plānots apspriest inovāciju jēdzienu un būtību, inovatīvo uzņēmumu atbalsta iespējas, jaunu produktu un tehnoloģiju izstrādi. Lai uzsāktu jebkuru biznesu, svarīgs ne tikai informatīvs, bet arī finansiāls atbalsts. Semināra dalībnieki uzzinās, kā varēs saņemt finansējumu no valsts atbalsta programmām un Eiropas Savienības fondiem.

Semināra organizatori cer, ka izrādīs interesi arī uzņēmēji, kuru bizness ir sākumstadijā Ventspils Augsto tehnoloģiju parka (VATP) Biznesa inkubatorā. VATP projektu vadītāja Natālija Lukaša piekrīt, ka līdzīgi semināri ir noderīgi kā pašreizējiem, tā arī potenciālajiem Biznesa inkubatora uzņēmumiem.

Pierakstīties uz semināru var līdz 14. oktobra plkst. 12.00 pa e-pastu: Aija.Rantina@ba.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: