Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Pašam sava elektrostacija

Pēdējā laikā arvien populārāki kļūst alternatīvie elektroenerģijas ražošanas avoti, toskait – saules baterijas. Ventspilnieki arī neatpaliek no mūsdienu enerģētikas tendencēm.

Skolēni izvēlas nākotni

9. klašu skolēniem aiz muguras pirmais eksāmens latviešu valodā, bet jau rīt viņi kārtos valsts pārbaudījumu svešvalodās.

2.lpp. Viedoklis: „8 laimīgie”, laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Eiroparlamenta vienīgais zināmais rezultāts ir astoņi laimīgie, kuriem visu atlikušo dzīvi par materiālo nodrošinājumu nebūs jādomā. Turklāt viņu atalgojums nebūs atkarīgs no darba kvalitātes, arī ne no kvantitātes. Savukārt vēlēšanu rezultāts Latvijai un tās iedzīvotājiem ir tāds pats kā līdz šim – teorētiski esam līdzatbildīgi par Eiropas Savienības lēmumiem, praktiski ne mēs pieņemam lēmumus, ne mēs par tiem varam atbildēt.»

3.lpp.

Ministre izrāda atbalstu

Tiekoties ar ministri Inu Druvieti Ventspilī, tika risināti vairāki valsts izglītības iestādēm Ventspilī steidzami jautājumi. Ministre izrādīja sapratni un interesi, bet ar solījumiem nesteidzās.

4.lpp. EP vēlēšanas. Izvēle izdarīta – cāļus skaitīs rudenī

Eiropas Parlamenta vēlēšanu diena Ventspilī pagājusi klusi un mierīgi. Ventas Balss vairākos vēlēšanu iecirkņos viesojās ap plkst. 11. Šajā laikā pie balsošanas urnām devās pārsvarā vecāka gadagājuma cilvēki.

5.lpp. Brīvostas ziņas

6.lpp. Sports. Futbolistiem jau uzvaru ducis

FK Ventspils futbolisti Latvijas Virslīgas čempionātā izcīnījuši jau 12. uzvaru pēc kārtas, tā strauji tuvojoties savulaik Skonto sasniegtajam rekordam – čempionātu sākt ar 15 panākumiem pēc kārtas.

Uzvar dāmu Trio un Pētersone

Ventspils atklātajā čempionātā petankā noslēgusies pirmā izspēle, kurā triumfēja komanda Trio, bet tās dalībniece Aida Pētersone pāris dienu vēlās arī izrādījās meistarīgākā valsts čempionātā.

Palīdz iekarot 1. Eiropas spēles

Sporta skolas Spars vingrotājas, atzīstami startējot Eiropas čempionātā, palīdzējušas Latvijas komandai izcīnīt ceļazīmi uz 1. Eiropas spēlēm.

7.lpp. ŪDEKA informē

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: