Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Pašu auklēts gardums

Tirgū jau trešo dienu nopērkamas pirmās Kurzemē – Saldus novada Kursīšos – audzētās zemenes. Pagaidām zemeņu rindā tikai viens tirgotājs.

Vasarā šeit atpūtīsies lietuvieši

Sākoties tūrisma sezonai, Ventspilī gaidāms Lietuvas tūristu pieplūdums. Ventspilnieki jau sāk sūdzēties par kaimiņvalsts iedzīvotāju uzvedību.

 

2.lpp. Viedoklis: „Dīvains eksperiments”, laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Šodien visā pasaulē līs lietus, atvainojiet, visā pasaulē ne, tikai pusē pasaulēs. Nē, arī pusē pasaules nelīs, postošs pērkona negaiss un lietus būs Ukrainā, Baltkrievijā, Somijā un Baltijas valstīs.»

 

3.lpp.

Tūrisma sezona Piejūras kempingā

Maijā kempingā nakšņo ceļotāju grupas – skolēni un darba kolektīvi, arī ārvalstu tūristi, kuri braucienos dodas treileros.

Cietušo jūrnieku pārved uz dzimteni

Smagi piekautais NATO jūrnieks vakar no Ventspils pārvests uz dzimteni Nīderlandē.

Var sākt balsot vēlēšanās

No rītdienas sākas iepriekšbalsošana Eiropas Parlamenta vēlēšanās. Taču jau šodien durvis vēruši visi vēlēšanu iecirkņi. Pēdējais brīdis pieteikties balsošanai mājās.

 

4.lpp. Ventiņi pasaulē. Ventspilnieka bizness Norvēģijā

Velobraukšana un velosipēdi ir ventspilnieka Daniela Kristapsona aizraušanās kopš bērnības. Kādreiz ar velobraukšanu viņš nodarbojies profesionāli, tagad to dara savam priekam un ir kļuvis par uzņēmēju – jau piecus gadus dzīvo Norvēģijas pilsētiņā Fredrikstādē un vada tur savu veloveikalu Sykkelstasjonen.no. «Ja tajā laikā man būtu bijis darbs, es droši vien nebūtu aizbraucis,» atzīst Daniels. Tomēr viņš par Latviju izsakās pozitīvi un nenoliedz, ka kādudien varētu arī atgriezties.

5.lpp. Brīvostas ziņas

6.lpp. Sports. BK Ventspils – tituliem bagātākais!

Basketbola klubs Ventspils, Latvijas Basketbola līgas piektajā spēlē ar 81:59 pieveicot VEF, izcīnīja savu devīto valsts čempionu titulu, tā kļūstot par tituliem bagātāko valsts komandu.

Joprojām bez zaudētiem punktiem

FK Ventspils futbolisti Latvijas čempionātā izcīnījuši jau 11. uzvaru pēc kārtas, droši turoties turnīra tabulas pirmajā vietā.

7.lpp. Reportāža. Veloentuziastu skaits pieaug

Ventspilī velobraukšana kļūst arvien populārāka, par to liecina nedēļas nogalē notikušais velobrauciens pa pilsētas ielām.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: