Šodien olimpiskā centra "Ventspils" basketbola halles sporta spēļu zālēs sāksies grīdas seguma nomaiņa, informēja olimpiskā centra "Ventspils" Sporta un mārketinga daļas vadītāja Daiga Dūma.

Šogad par aptuveni 600 000 eiro plānots veikt uzlabojumus olimpiskā centra "Ventspils" sporta bāzu infrastruktūrā. Apjomīgākie darbi notiks tieši basketbola hallē, kas būvēta pirms 16 gadiem, tādēļ ir pienācis laiks tās atjaunošanai, skaidroja olimpiskajā centrā. Vecā halles grīda kļuvusi neelastīga, tai nosēdusies amortizācija, tādēļ sportistiem pastāv lielāka traumu gūšanas iespējamība.

Jaunais segums būs no Kanādas kļavas. "Tas ir pasaules standarts, arī amortizatori būs paši modernākie. Šādas grīdas ir arī NBA zālēs," atklāja olimpiskā centra "Ventspils" valdes priekšsēdētājs Uldis Boitmanis.

Tāpat basketbola hallē notiks saliekamo tribīņu remonts, bet veco tablo vietā tiks uzstādīti lieli videoekrāni, kas atspoguļos rezultātu, kā arī katra spēlētāja vārdu, viņam piešķirtās piezīmes, iemesto punktu skaitu. Ekrānos varēs parādīt arī skatītāju tribīnes. Turklāt šos ekrānus varēs izmantot arī citos pasākumos, jo olimpiskajā centrā "Ventspils" notiek ne tikai sacensības, bet arī dažādi kultūras pasākumi.

Grīdas seguma nomaiņu veiks SIA "Ostas celtnieks". No pirmdienas būvniecības vajadzībām tiks slēgta iebrauktuve un stāvvieta pie basketbola halles no Sporta ielas puses. Būvdarbus plānots pabeigt līdz šī gada augusta vidum, un to laikā pārējo telpu izmantošana basketbola hallē nebūs traucēta.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: