Laikraksta «Ventas Balss» ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Leģenda ar dūmu aromātu

«Mazbānīša dūmu aromāts, tā ir nostalģija,» nosaka ventspilnieks Jānis Zīvarts. Dzelzceļa līnijai Ventspils–Dundaga šogad aprit 80 gadu.

Labu apetīti pusdienās!

Bijuši gadījumi, kad redakcijā nācies uzklausīt sūdzības par ēdināšanu pansionātā Selga. Vai tiešām tā var būt? Ventas Balss devās pusdienās, lai uz vietas nogaršotu pasniegtos ēdienus un uzklausītu pašu ēdāju vērtējumu.

2.lpp. Viedoklis: „Apceļosim dzimto zemi”, laikraksta «Ventas Balss» žurnālists Pēteris Neimanis

«Nekur nav tik labi kā mājas – tas ir ne tikai teiciens, ar kuru sevi laiku pa laikam mierināt, atgriežoties dzimtajās ārēs no kāda tālāka vai ilgstošāka izbrauciena, bet kuru dažkārt der arī pārbaudīt. Lai pārliecinātos, ka tā tiešām ir taisnība.»


3.lpp.

Darba uzdevumus nosaka dators

Pēc rekonstrukcijas modernizētās pilsētas katlumājas ne tikai ražo ekoloģiski tīru siltumenerģiju, bet arī izmanto vismodernākās tehnoloģijas iekārtu apkalpošanā.

Atsaka maznodrošinātā statusu

Ventspilnieki Lilija un Haralds Saulieši ir vīlušies likumos – sabrukuša īpašuma dēļ viņi nevar saņemt maznodrošinātā statusu.

 

4.lpp.

No trenažieru zāles līdz bodibildingam

Elektronikas inženierei, Ventspils Augstskolas maģistrantei un itāļu valodas pasniedzējai Madarai Vīcupai treniņi trenažieru zālē pārtapuši par nopietnu aizraušanos ar bodibildingu.

5.lpp.

Plenērā iemūžina kuģus, jūru, ziedus

Jau piekto reizi Ventspilī norit glezniecības plenērs Agrīnais reālisms,kura noslēgumā gleznās tiek atspoguļoti pilsētas dažādie vaibsti.

Receptes. Basketbola kluba Ventspils menedžeres Solvitas Pleinicas biezpiena-ogu kūka

6.lpp.

Aicina pieteikties dalībniekus

Starptautiskā ziedu paklāju festivāla organizators Ventspils labiekārtošanas kombināts aicina pieteikties dalībai festivālā, kas tradicionāli notiks Pilsētas svētku laikā no 1. līdz 3. augustam.

7.lpp. Ceļasoma. Latgales vienkāršība un šarms

Garajās maija brīvdienās gribējās aizbraukt nelielā ceļojumā. Izpētot tūrisma piedāvājumus un noskenējot aviokompāniju mājaslapas, konstatējām, ka triju dienu brauciens uz ārzemēm sanāktu dārgs un neko daudz redzēt tāpat nepaspētu. Tā nu nolēmām paceļot pa Latgali. Tas izvērtās par iespaidiem bagātu braucienu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: