Rekuperācijas iekārtas izbūve ir viena no AS Ventbunkers un SIA ”Ventspils nafta” termināls galvenajām prioritātēm, apgalvo Ventbunkera valdes priekšsēdētāja Eva Ciniņa.

Šādu videi draudzīgu iekārtu svarīgums nedrīkst būt novērtēts par zemu. Pēc Ciniņas vārdiem, ja viss notiks kā plānots, projekts tiks realizēts tuvākajā laikā. «Jau labu laiku AS Ventbunkers padziļināti pēta šo jautājumu, lai iegūtu vislabāko sapratni par pieejamo tehnoloģiju. Kopā ar SIA ”Ventspils nafta” termināls vēlamies pārliecināties, ka izvēlētās iekārtas ir vispiemērotākās videi, Ventspils iedzīvotājiem un ostas termināļiem», - tā Ciniņa.

 

Starp AS Ventbunkers un SIA ”Ventspils nafta” termināls jau ilgstoši norit sarunas par iekārtas uzstādīšanu. «Sarunu pozitīvu iznākumu paredzam tuvāko mēnešu laikā. Iekārtas izbūve tiks uzsākta brīdī, kad kopā ar citiem termināļiem tiks izlemts par konkrēto iekārtu un tās izbūves vietu», sola Ciniņa.

 

Atgādināsim, ka rekuperācijas izmantošana naftas produktu pārkraušanas laikā spēs būtiski samazināt kaitīgo smaku izplātīšanu pilsētā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: