Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) Ziemeļkurzemes (Ventspils) nodaļa 27. martā plkst. 10.00 aicina ventspilniekus uz semināru ciklā „Biznesa rīts”.

Semināra apmeklētājiem būs iespēja uzzināt, kā pašam neradīt demotivētu pārdevēju un kā veidot labu pārdošanas komandas darbu.

 

Pasākumā apmeklētāji iegūs izpratni par uzvedības galvenajām tendencēm: priekšstatu par to, kā uzvedību izprot citi, ieskatu DiSC® (personiskās uzvedības stila profila sistēma) metodes izmantošanas iespējās motivējošas darba vides veidošanā un attīstot pārdošanas un klientu apkalpošanas prasmes, padziļinās izpratni par motivāciju un stimulēšanu, motivējošajiem faktoriem un to nozīmi vadītāja ikdienas darbā.

 

Semināra vadītājas – Māra Špicberga un Baiba Mikāla.

 

Māra Špicberga ir biznesa vadības treniņu un mācību uzņēmuma JARDI dibinātāja, partnere un trenere. Biedrības LĪDERE biedre, mentore. Špicbergai ir vairāk nekā 12 gadu praktiska darba pieredze kā personāla vadības ekspertei un karjeras izaugsmes uzņēmumu vadībā gan Latvijas, gan starptautiska mēroga loģistikas un tirdzniecības uzņēmumos. Špicberga ir Teoloģijas maģistre, kā arī ieguvusi pedagoga izglītību.

 

Baiba Mikāla ir augstvērtīgas lauksaimniecības tehnikas tirdzniecības un servisa SIA Amazone valdes priekšsēdētāja vietniece un valdes locekle. Latvijas Universitātes Ekonomikas un vadības fakultātē, ieguvusi sociālo zinātņu maģistra grādu vadībā. Mikālai ir 20 gadu pieredze uzņēmējdarbībā, šobrīd ir Latvijas Tehnikas ražotāju un tirgotāju asociācijas valdes locekle un Kuldīgas novada domes deputāte.

 

Pasākums notiks Ventspils Biznesa inkubatorā (Inženieru iela 101a, Ventspils).

 

Dalība seminārā: bez maksas! Reģistrēšanās dalībai notiek līdz 26. martam, sūtot pieteikumu uz e-pastu Salvis.Roga@chamber.lv. Papildu jautājumu gadījumā zvanīt 28663400.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: