Latvijas Nacionālā sporta padome (LNSP) sniedza pozitīvu atzinumu nacionālās sporta bāzes statusa piešķiršanai 30 sporta bāzēm, tai skaitā Olimpiskā centra „Ventspils” sporta kompleksam. 

Padome aicināja Izglītības un zinātnes ministriju, izstrādājot priekšlikumu 2011.gada valsts budžeta programmas "Sports" finanšu līdzekļu sadalei, ņemt vērā Finanšu piešķiršanas sportam komisijas priekšlikumus par prioritāri atbalstāmajām programmām un pasākumiem.

LNSP, ievērojot Sporta likumu, kā arī, ievērojot likumā "Par nacionālās sporta bāzes statusu" noteikto, nolēma pielīdzināt sporta federāciju izsniegtos apliecinājumus par sporta bāzes piemērotību pasaules un Eiropas čempionātu, kā arī to posmu, kausu izcīņas un kvalifikācijas sacensību rīkošanai un sniedza pozitīvu atzinumu nacionālās sporta bāzes statusa piešķiršanai 30 sporta bāzēm.

Starp tām ir SIA "Sporta centrs "Mežaparks"", SIA "Bobsleja un kamaniņu trase "Sigulda"", SIA "Olimpiskais centrs "Ventspils"" sporta komplekss, Latvijas spīdveja stadions "Lokomotīve" Daugavpilī un citi. IZM pēc attiecīgo dokumentu sagatavošanas virzīs šo jautājumu izskatīšanai Ministru kabinetā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: