12. februārī visā Latvijā norisināsies Biznesa izglītības biedrības Junior Achievement – Young Enterprise Latvija organizētā Ēnu diena, kurā kā ēnu devējs kā ik gadu piedalīsies arī Ventspils pilsētas dome.

Šogad Ventspils pilsētas dome skolēniem piedāvā 10 ēnu vakances. Jauniešiem iespējams pieteikties par "ēnām" Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājam Aivaram Lembergam, priekšsēdētāja 1. vietniekiem Jānim Vītoliņam un Guntim Blumbergam, domes priekšsēdētāja vietniekam Didzim Ošeniekam, izpilddirektora 1. vietniecei Ritai Ozoliņai, Būvniecības administratīvās inspekcijas vadītājam Jurģim Rasam, Ekonomikas nodaļas vadītājam Laimonim Strujevičam, Arhitektūras un pilsētbūvniecības nodaļas vadītājam Mārim Božem, Tūrisma informācijas centra vadītājai Unai Libkovskai un Dzimtsarakstu nodaļas vadītājas p.i. Gundegai Lagzdiņai.

 

Ēnu dienās gūtā pieredze jaunajām un zinātkārajām "ēnām" bieži vien ir kā apliecinājums tam, vai iecerētā profesija, iedomātais studiju virziens ir pareizais. Ēnu vakancēm ir iespējams pieteikties no 22. līdz 31. janvārim, reģistrējoties Ēnu dienas mājas lapā www.enudiena.lv, kur iespējams uzzināt arī detalizētāku informāciju par Ēnu dienas norisi.

 

Kā redzams www.enudiena.lv , ēnu vakanču reģistrā, tad Ventspilī ēnu vakances izsludinājusi arī p/i „Komunālā pārvalde”, Pašvaldības SIA „Ventspils reiss”, Ventspils Augstskola, Ventspils Mūzikas vidusskola, Gāliņciema bibliotēka u.c.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: