Lai ļautu ieskatīties skolas mācību saturā, iepazīties ar iestājeksāmenu prasībām, pārliecināties par izvēlētās izglītības programmas atbilstību interesēm un vienkārši iepazītos - interesenti tiek aicināti apmeklēt Ventspils Mūzikas vidusskolas sagatavošanas kursus.

Līdz iestājeksāmeniem šādi kursi tiks organizēti reizi mēnesī. Pirmie notiks sestdien, 25. janvārī, Pils ielā 38, reģistrācija plkst. 10.45. Iepriekšēja pieteikšanās nav nepieciešama. Šie kursi notiks bez maksas.

 

Programma ŠEIT!

 

Ikmēneša sagatavošanas kursu rīkošana pēdējos desmit gados ir kļuvusi par Ventspils Mūzikas vidusskolas tradīciju, kas ļauj mācīties gribošajiem iejusties skolas radošajā un nepiespiestajā atmosfēra, iepazīties ar labvēlīgajiem skolotājiem, uzdot jautājumus, pārliecināties par skolas izglītības programmu atbilstību interesēm – izmēģināt dažādas. Potenciālie audzēkņi saņems konsultācijas izvēlētajā specialitātē, solfedžo un klavierspēlē.

 

Savukārt ar skolas ikdienu, nodarbībām, skolotājiem un audzēkņiem jaunieši varēs iepazīties Ēnu dienā 12. februārī. Ēnu dienā skola piedāvā 30 vakances. Pieteikties var mājslapā www.enudienas.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: