Laikraksta «Ventas Balss» pirmdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Labākais ārsts – Jurijs Krupnovs

Arī šogad Ventspils slimnīcas vadība svinīgi sveica gada labākos mediķus. 2013. gada labākā ārsta titulu izpelnījies ķirurgs Jurijs Krupnovs.

Saimnieks meklē seskucīti Pičuku

Jau vairāk nekā nedēļu ventspilnieks Modris skumst pēc sava mājas seska Pičuka. Mājdzīvnieciņš pazudis laikā, kad dzīvoklī bijuši ielauzušies zagļi.

2.lpp. Viedoklis: «Sastapšanās prieks », laikraksta «Ventas Balss» galvenās redaktores vietniece Līga Gabrāne.

«Šogad daudzas Ventspils skolas un bērnudārzi svin jubilejas. 1. pamatskola atzīmēja 90, Centra sākumskola – 10; 4. vidusskola – 45; 6. vidusskola – 30. No bērnudārziem apaļu vai pusapaļu gadu skaitu atzīmējuši Vāverīte, Zīlīte, Margrietiņa unPopes Zemenīte. Jubileju bijis tik daudz, ka visas pat grūti atcerēties. Un tagad vēl savu nopietno gadu skaitu – 95 – atzīmēja un ne vienu vien bijušo absolventu svētku virpulī ievilka 1. ģimnāzija.»

3.lpp.

Melnā piektdiena Strādnieku ielā

Atbilstoši savam nosaukumam melnā piektdiena, 13. decembris, sākās Strādnieku ielā 19 – ar ugunsgrēku.

Bebru pils Kaiju ielā

Vismaz viena bebru ģimene mūsu pilsētā dzīvo, cepuri kuldama, jo tai mājas būvniecībai nav jāmeklē ne kluss pļavu nostūris, ne maza tērcīte mežmalā. Viņu mājai ir pat sava adrese – Kaiju ielā 5.

4.lpp.

Ada pat 10 stundas dienā

Ventspilnieces Ilgas sirdslieta ir adīšana – viņa apadījusi savus bērnus un mazbērnus, kā arī palīdzējusi vairākiem rūķiem, kas Ziemassvētkiem tuvojoties, steidz gādāt dāvanas.

5.lpp. Kultūra. Knāviņa ir mākslā kopš bērnības

«Man patika zīmēšanas process, bet rezultāts neinteresēja. Mamma vienmēr aiz manis staigāja un savāca visu sazīmēto,» savus pirmos soļus mākslā atminas Ženija Knāviņa, kuras darbu izstāde apskatāma teātra namā Jūras vārti.

Laukos cilvēki prot klausīties

Ceturto gadu Ziemassvētku noskaņās Ugāles tautas namā izskanēs kamermūzikas koncerts, kas būs veltījums arī Jāzepa Vītola apaļajai jubilejai.

Izstāde ar Kurzemes baznīcām

Ventspils Mākslas skolā līdz 10. janvārim iespējams apskatīt Kurzemes baznīcām veltītu izstādi.

6.lpp. Sports. 2013. gada izcilnieki

7.lpp. Darbs un nauda. Rinda jau mēnešiem uz priekšu

Gada laikā frizieriem ir vairāki karstie periodi, viens no tiem – Ziemassvētku priekšvakarā. Šajās dienās pierakstīties uz matu griešanu,veidošanu vai krāsošanu viskarstākajās stundās praktiski nav iespējams.

Pusdienas gardas, kā mammas gatavotas

Kafejnīca 1 more Lielajā prospektā atkal atvērta apmeklētājiem, piedāvājot kompleksās pusdienas par pieņemamām cenām, kā arī telpas svinību rīkošanai. Tagadējais kafejnīcas saimnieks ir jauns uzņēmējs, kas pārliecināts, kas nopelnīt iespējams ne tikai ārzemēs.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: